A világ első tejeskávémeséje 1000 lattéból

Kreatív japán reklámosok elkészítették a világ első tejeskávéból készült meséjét, ami szerintünk jó eséllyel pályázik a világ legkedvesebb reklámfilmje posztjáért is.

A reggeleink nagybetűs KÁVÉ-ja, ami nemcsak hogy teljes emberré tesz minket a makacs és nyűgös reggeleken, de napjaink legfontosabb pillanataiban is hű segítőtársunk egy habos és tejes forróital formájában. Egy kellemes íz, és a lélekmelengető érzés, ami mindig mosolyt csal az arcunkra.

Ezt a mosolyt fokozza most az Ajinomoto General Foods (AGF) nevű japán reklámcég, akik egy igazán szupercuki stop-motion videót készítettek kizárólag tejeskávéból. Az világ első „latte art stop-motion” animációja egy imádnivaló szerelmespár történetét meséli el 2 percben, ami tulajdonképpen a Maxim Stick latte-ízesítőt kívánja népszerűsíteni.

A „Latte warms the world” (A latte felmelegíti a világot) szlogennel csattanó reklámhoz 1000 darab tejeskávét főztek le a kreatívok, amit aztán a cég termékei között kapható stencilsablonokkal, valamint latte-porok és némi kakaópor segítségével rajzoltak történetté.

{SZAVAZAS}

Olvastad már?

3 gyors kávés tipp - ne csak igyad, kend is!

(via Laughing Squid)

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek