TOP12 csodaszép tojásos fogás

Következzen a világ legszebb tojásról szóló videója a tojás 12 lehetséges elkészítési módjáról. Nyálcsorgatásra és evésre késztető képanyag.

Lehúztunk már pár bőrt a tojásról, de most megint kijött egy videó, amit nem tudunk csak úgy elengedni. A tojás elkészítésének 12 módja lélegzetelállító felvételeken - ha már mindet próbáltad, azért, ha még nem, akkor azért nézd meg. Vagy csak úgy, mert szereted a szépet. Meg a tojást.

1. Lágytojás

2. Tükörtojás

3. Rántotta

4. Cukros-sós tojássárgája (Graved Egg): egy egész tojássárgáját fele-fele arányban forgatunk sóba és cukorba, majd a kenyérre helyezve fogyasztjuk.

5. Palacsinta

6. Scotch egg: húspogácsába rakott főtt tojás panírozva és kirántva

7. Spagetti Carbonara

8. Spanyol tortilla: krumpliszeletek és hagyma tojással felütve, omlettként

9. Pavlova

10. Creme brulée

11. Marshmallows - pillecukor

12. Whisky Sour - whisky cukorral, citromlével és tojásfehérjével összerázva, jéggel

(via eminor)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

11 süti 30 perc alatt, aminek örülhetnek kicsik, nagyok

Nem minden 30 perces süti receptje mond igazat: gyakran megbújik a leírásban az eltitkolt várakozási vagy hűtési idő, esetleg valami egyéb pluszmunkás galádság. A most következő édességek azonban nem hazudnak: tényleg mindegyik villámgyors!