TOP12 csodaszép tojásos fogás

Következzen a világ legszebb tojásról szóló videója a tojás 12 lehetséges elkészítési módjáról. Nyálcsorgatásra és evésre késztető képanyag.

Lehúztunk már pár bőrt a tojásról, de most megint kijött egy videó, amit nem tudunk csak úgy elengedni. A tojás elkészítésének 12 módja lélegzetelállító felvételeken - ha már mindet próbáltad, azért, ha még nem, akkor azért nézd meg. Vagy csak úgy, mert szereted a szépet. Meg a tojást.

1. Lágytojás

2. Tükörtojás

3. Rántotta

4. Cukros-sós tojássárgája (Graved Egg): egy egész tojássárgáját fele-fele arányban forgatunk sóba és cukorba, majd a kenyérre helyezve fogyasztjuk.

5. Palacsinta

6. Scotch egg: húspogácsába rakott főtt tojás panírozva és kirántva

7. Spagetti Carbonara

8. Spanyol tortilla: krumpliszeletek és hagyma tojással felütve, omlettként

9. Pavlova

10. Creme brulée

11. Marshmallows - pillecukor

12. Whisky Sour - whisky cukorral, citromlével és tojásfehérjével összerázva, jéggel

(via eminor)

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

„Csakis szívvel, lélekkel lehet finom ételeket az asztalra varázsolni" –...

A Nosalty-közösség nem lenne ugyanaz fáradhatatlan házi szakácsai nélkül, akik minden héten újabb receptekkel rukkolnak elő, ezzel is színesítve az oldalt. Ennek a lelkes csapatnak az egyik tagja Kard Éva "Gizi", aki HÚSBAVÁGÓ receptversenyünkön különdíjat nyert citromos-bazsalikomos patisszonkrémlevesével. Ő mesél most nekünk otthonról, konyháról és főzésről.

Nosalty

További cikkek

A görögdinnye tárolásának aranyszabályai

A dinnyével nem könnyű az élet. Már maga a kiválasztás is egy idegőrlő folyamat, ami alatt próbáljuk a legédesebb gyümölcsöt hazavinni. És ha ez sikerül, következik az újabb fejtörés: a tárolás kérdése.