A TikTok szerint ez lesz a legmenőbb húsvéti dekoráció

A kaszinótojás-tükör elképesztően nagyot megy most a TikTokon, ami egyáltalán nem csoda, hiszen meglehetősen giccses és mutatós.

Ahhoz, hogy igazán tökéletes legyen az ünnep, érdemes egy kicsit a lakást is feldobni. A TikTok most megtalálta a legtökéletesebb dekorációt, melyet viszonylag könnyedén el lehet készíteni, és nagyon látványos. Na meg persze giccses.

A TikTok szerint ez lesz a legmenőbb húsvéti dekoráció

Egy Ellie nevű felhasználó kezdte el a trendet, aki nem mást készített, mint egy kaszinótojás-tükröt. A TikTok-felhasználók azonnal rákaptak a csodás dekorációra, és sorra készítették el saját verziójukat.

@www.himbomingle.com No one entered our hearts and households more than spackle this year #spackle #spackleart #spacklecake #egg #mirror ♬ SCRUMDILLY YUM YUM - PINK SCARF BANDET 🦄💕

Hogyan készül a kaszinótojás-tükör?

Hozzávalók:

néhány műanyag tojás, gipsz, sárga festék, egy tükör és egy tálca

Azt akartam, hogy a tojásaim teljesen egyformák legyenek, ezért műanyag tojások adják az alapot

– mondja Ellie a videóban.

Vágd félbe a tojásokat, majd ragassz bele alufóliát. Kend be gipsszel a tetejét úgy, hogy sík legyen a felülete. Várj 10-20 percet, amíg a gipsz megszilárdul, és csiszold le a felületét teljesen simára. A tojássárgájához keverd össze a gipszet és a sárga festéket, majd egy süteménydekoráló készlettel nyomkodd a sárga gipszet a tojásfelekre. A tojás többi részét fesd le fehérre, majd vond be dekupázslakkal. Azért, hogy még élethűbb legyen, hints a tetejükre egy kis zöldfűszert és paprikát.

@www.himbomingle.com Replying to @_autumnleaves98 truly this might be my favorite thing i own #egg #deviledegg #mirror #mirrordiy #crafttok ♬ Boy's a liar Pt. 2 - PinkPantheress & Ice Spice

Ha elkészültél, ragaszd fel a tálcára körkörösen a tojásokat, a közepére pedig tedd be a tükröt. A hátára applikálj hurkot, amivel a falra akaszthatod az elkészült kaszinótojás-tükröt. 

Forrásunk volt.


Tavaszi receptek, akár az ünnepre is:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Az étel, amit ki nem állhat a horoszkópod

Édes meggymártás hússal, kemény daragaluska, furcsa répafőzelék, csufi kelkáposzta, kesernyés máj? Mindenkinek van legalább egy utált étele... Ajánljuk, hogy győzd le a mumust, és készítsd el a nemszeretem-ételt felnőtt fejjel, egy tényleg jó recept alapján!