Pop cake-et sütöttünk a Tchibóval!

A Tchibo új termékkollekcióját teszteltük a WestEndben és az Aréna Plázában. Ott voltatok? Ha nem, akkor most beszámolunk az eseményről! (x)

Édes órákat töltöttünk a Tchibóval

Megérkezett a Tchibo legújabb tavaszi termékcsaládja. A cég vezetői ebből az alkalomból neves cukrászokat és bloggereket kértek fel, teszteljék a sütéskollekció egyes darabjait. Részünkről ízHuszár, Kárai Dávid főszerkesztőnk és Dacota, világutazó bloggerünk erősítette a csapatot. Február 23-án, hétfőn velük is találkozhattatok a WestEnd, illetve Aréna Pláza Tchibo-szaküzleteiben.

Elsőként a Cakepop-sütő került górcső alá

A legjobb őrület a cakepop! A Tchibo új tavaszi termékcsaládjának egyik darabjával, a 12 adagos elektromos sütinyalóka-készítőjével erre is gondolt. Tapadásmentes bevonata segít abban, hogy a tészta ne ragadjon oda, így segítségével 5-8 perc alatt minden esetben kerek bogyókat süthetsz. Utána jöhet a közös díszítés. Pálcikákat találsz a csomagolásban!

A mini szilikon sütőformát is kipróbáltuk

Egyszerre 20 minikuglófot vagy formasütit készíthetsz ezekben a pudingokhoz és desszertekhez is megfelelő színpompás szilikonos sütőformákban. A rugalmas anyagú formákból könnyen kiforgathatod az elkészült finomságokat, sőt, még mélyhűtőben és mikrohullámú sütőben is használhatod őket!

A Tchibo kiváló minőségű termékeivel szeretné minél több ember életét megszínesíteni, ezért minden héten egyedülálló és gondosan összeállított termékválasztékot kínál. Úgyhogy irány a bolt! (x)

Keresd meg a hozzád legközelebbi Tchibo-szakboltot!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet

Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.

Nosalty

5 őszi finomság, amit csak most tehetsz el a kamrába

Ugyan az ősz már a zord hónapok felé vezet minket, amikor szinte alig vannak friss alapanyagok a boltban, még nem kell teljesen lemondanunk a befőzésről és a különböző finomságok eltevéséről. Sőt, az évszak rengeteg kincsét csak most tudjuk későbbre megőrizni. Lássuk, mik ezek!

Lakos Benedek

További cikkek