Pop cake-et sütöttünk a Tchibóval!

A Tchibo új termékkollekcióját teszteltük a WestEndben és az Aréna Plázában. Ott voltatok? Ha nem, akkor most beszámolunk az eseményről! (x)

Édes órákat töltöttünk a Tchibóval

Megérkezett a Tchibo legújabb tavaszi termékcsaládja. A cég vezetői ebből az alkalomból neves cukrászokat és bloggereket kértek fel, teszteljék a sütéskollekció egyes darabjait. Részünkről ízHuszár, Kárai Dávid főszerkesztőnk és Dacota, világutazó bloggerünk erősítette a csapatot. Február 23-án, hétfőn velük is találkozhattatok a WestEnd, illetve Aréna Pláza Tchibo-szaküzleteiben.

Elsőként a Cakepop-sütő került górcső alá

A legjobb őrület a cakepop! A Tchibo új tavaszi termékcsaládjának egyik darabjával, a 12 adagos elektromos sütinyalóka-készítőjével erre is gondolt. Tapadásmentes bevonata segít abban, hogy a tészta ne ragadjon oda, így segítségével 5-8 perc alatt minden esetben kerek bogyókat süthetsz. Utána jöhet a közös díszítés. Pálcikákat találsz a csomagolásban!

A mini szilikon sütőformát is kipróbáltuk

Egyszerre 20 minikuglófot vagy formasütit készíthetsz ezekben a pudingokhoz és desszertekhez is megfelelő színpompás szilikonos sütőformákban. A rugalmas anyagú formákból könnyen kiforgathatod az elkészült finomságokat, sőt, még mélyhűtőben és mikrohullámú sütőben is használhatod őket!

A Tchibo kiváló minőségű termékeivel szeretné minél több ember életét megszínesíteni, ezért minden héten egyedülálló és gondosan összeállított termékválasztékot kínál. Úgyhogy irány a bolt! (x)

Keresd meg a hozzád legközelebbi Tchibo-szakboltot!

Címlapról ajánljuk

4 bonyolult étel, amelynek lusta verziója is létezik

Vannak a konyhaművészetnek azon ételremekei, amelyekhez csak ritkán nyúlunk vagy kevésszer jutunk el, mert megfőzésükhöz nemcsak sok idő, de némi kézügyesség/tapasztalat is szükséges. Ha mégis nagyon rákívánunk valamelyikre, de nem akarunk sokat bíbelődni, készítsük el à la lusta módon.

Lakos Benedek

További cikkek

4 konyhai maradék, amelytől megerősödik a levendulád

A levendula az egyik legnépszerűbb évelő növény itthon, amely feltűnő megjelenésének és jól ismert illatának köszönhetően megragadja a szemünket és az orrunkat is. Akad azonban néhány konyhai maradék, amivel még pompásabbá és erősebbé teheted ezt a kedvelt virágot.

3 recept segítségével megmutatjuk, hogy a jénai nem csak egy...

Biztos sokunk konyhájában lakik egy masszív, mégis törékenynek tűnő, sokszínűen bevethető, mégis unalmasnak ható, kiváló kulináris adottságokkal rendelkező, mégis gyakran lenézett üvegedény, amit jénainak hívnak. De mégis mik ezek a kettős érzések a tállal kapcsolatban, és hogyan lehetne őket eloszlatni? Talán a legjobb út a megismerés felé néhány egyszerű, de nagyszerű recepten keresztül vezet? Egy próbát mindenképpen megér!