Ezért nem mehet többé Borbás Marcsi műsorába Tóth Vera férje

A séf olyat virított, hogy Borbás Marcsi azt mondta: soha többé nem jöhet a műsorába.

Borbás Marcsi már többször is említette, hogy nem könnyű megtartani alakját a főzőműsorokban kötelező kóstolgatások miatt. Borbás Marcsi leginkább akaraterejének köszönheti, hogy ellenáll a finom falatoknak, Tóth Vera férje, Pauli Zoltán azonban nemrég komoly kihívás elé állította.

Borbács Marcsi
Ezért nem mehet többé Borbás Marcsi műsorába Tóth Vera férje

Marcsi és Zoli már régóta ismerik egymást, korábban is szerepeltek már közös műsorban. Zoli ezúttal montanarát, azaz egy olasz pizzatészta-alapú fánkféleséget készített - sós és édes variációkat is, melyeknek Marcsi képtelen volt ellenállni.

Ez borzasztó, nem jöhetsz többet, mert elhízunk teljesen. Isteni, de tulajdonképpen csak levegő, nem hizlal, ugye? Azért áruljuk el, amíg itt a szép képeket felvették az operatőrök, párat már megettünk. Nem lehet betelni vele, olyan finom, lenyűgöző

– áradozott a Borbás Marcsi Szakácskönyve című műsorában a házigazda.

Marcsi a dicsérgetést kocsonyakészítés közben is folytatta, miközben felvágta a Zoli által sütött kenyeret: „Mintapéldány a kenyered. Nézem, követlek és figyelem, amiket csinálsz, és ennél szebb kenyeret nem lehet sütni.”

Címlapkép: Steindl Gabriella

Forrásunk volt.


Még több érdekesség itt:

Legújabb receptek

Rántott gomba

A rántott gomba egy nagyszerű fogás, amit pillanatok alatt össze lehet dobni. Kívül ropogós, belül csodálatosan lédús. Tartármártással és rizi-bizivel tálalva egy örök klasszikus.

Címlapról ajánljuk

4 növényféle, aminek ártasz, ha tavasszal metszed

Hamarosan belevághatunk a kerti munkálatokba, hogy minél virágzóbb, színesebb kertben gyönyörködhessünk. A tavaszi metszés remek ötlet, azonban vannak bizonyos fajta növények, amiknél nem hasznos ilyenkor megtenni. Mutatunk, 4 növényfélét, amihez semmiképp ne közelíts metszőollóval!

Nosalty

További cikkek

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...