Őrizd meg a nyár kincseit!

Egy nagyszerű befőzős recept és megannyi ajándék. A héten indult a Dr. Oetker játéka, melyen nemcsak a receptbeküldők, de a szavazók is értékes ajándékokat nyerhetnek! (x)

Minden család ápol a befőzéshez köthető hagyományokat. Mindannyian eltanultuk a fortélyokat szüleinktől, nagyszüleinktől. Idén is eljött a lekvárkészítés ideje. Képzeld el, hogy annyi idő alatt, amíg ezt a cikket elolvasod, akár túl is lehetsz a befőzés javán! Receptversenyünkön pedig megoszthatod saját receptedet, és így nyerhetsz is.

Késő tavasz, nyárelő, nyár, nyárutó. Úgy is mondhatnánk: eper, sárgabarack, málna, szilva… Sok finom, ízletes gyümölcs, amit nem csak természet adta formájukban élvezhetünk, és nem kizárólag nyáron. Mindannyian szeretnénk minél többször, évszaktól függetlenül átélni ezt. Őrizzük meg a nyár kincseit!

Ezeket olvastad már?

Elő a régi receptekkel, vagy próbálj ki valami újat! Ha büszke vagy rá, receptversenyünkre nevezve akár értékes nyereményekkel is gazdagabb lehetsz. Ha inkább a családban marad a titok, akkor is érdemes odalátogani, mert a versenyzőkre szavazók között is ajándékot sorsolunk ki.

A hőségben hosszasan tűzhely mellett tevékenykedést, a dunsztolást viszont mostantól el is felejtheted…

Ezeket olvastad már?

A Dr. Oetker Dzsemfixeivel alapanyagtól függően elegendő 1-3 percig zubogva forralni a gyümölcsöt. Többféle termék választható, annak megfelelően, hogy szilva, más gyümölcs befőzése vagy éppen sütésálló lekvár készítése a cél. De elérhető a boltok polcain a Dr. Oetker Befőzőcukrok széles választéka is, amelyek komplett megoldást jelentenek, hiszen a tasak mindent tartalmaz, amire a befőzéshez szükség lehet.

A Dr. Oetker nemcsak széles termékkínálatával, hanem inspiratív ötleteivel is hozzájárul a befőzés sikeréhez.

Különleges és hagyományos receptekért, dekortippekért vagy akár tanácsokért mindenképpen érdemes ellátogatni a http://befozok.hu/ oldalra.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek