Ők nyertek hévízi vakációt!

Ha helyesen válaszoltál játékunk 3 kérdésére, a szerencsések egyike lehetsz, akik a hévízi Hotel Európa fit****superior-ban vakációzhatnak! (x)

A fődíjat, egy 5 napos, 4 éjszakás exkluzív nyaralást félpanzióval a Hotel Európa fit****superior-ban, Rapavi Barbi nyerte!

A 2. díj sorsolásán Szabó Jenőnének kedvezett a szerencse, aki 25%-os kedvezményt kap bármely, szabadon választott Hotel Európa fit****superior csomagajánlat árából.

A 3. díj sorsolásán Kovács Gábornak kedvezett a szerencse, aki 15%-os kedvezményt kap bármely, szabadon választott Hotel Európa fit****superior csomagajánlat árából.

A nyerteseket e-mailben értesítjük! (x)

Gratulálunk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!