Nyerj szakácskönyveket!

A Kossuth Kiadó az idén is exkluzív gasztronómiai könyvekkel készül az ünnepekre. Játssz velünk, és nyerj gasztro-könyvcsomagot!

A Kossuth Kiadó gasztronómiai kiadványaiban a számos recept mellett – a témától függően - rengeteg érdekességet, különleges információt is talál az olvasó.

Válaszolj helyesen kérdésünkre, hogy megnyerhesd a 3 db könyvcsomag egyikét!

A Kossuth Kiadó különleges újdonságai az igényes gasztronómia kedvelőinek:

A Gundel szakácskönyv 70 receptet tartalmaz, törzsét az eredeti, 1937-es Gundel szakácskönyv (Kis Magyar Szakácskönyv) receptúrái adják. Az előszót az étteremhez sok szálon kötődő Habsburg György írta, a könyvben pedig bemutatásra kerül a Gundeltörténete és az étteremben megfordult híres vendégek sora is.

A szürkemarha húsáról keveset tudunk, ritkán használjuk. Kerekes Sándor séf Szakácskönyv - A magyar szürkéhez című hiánypótló művében arra vállalkozott, hogy bemutassa e húsféle sokszínűségét. Hatvanhat receptjével – amelyek között éppúgy megtaláljuk a tradicionális magyar ételeket, mint a modern, világkonyha ihlette fogásokat – bebizonyítja, hogy a szürkemarha húsa különleges, finom, és rendkívül sokféleképpen elkészíthető.

Varga Gábor Reform desszertek című könyvében több mint 70 recepten keresztül bizonyítja be, hogy a hagyományos süteményeknek létezik egészséges és finom alternatívájuk is. Desszertjei között találhatunk igazán egyszerű rágcsálnivalókat, de szintén percek alatt elkészíthető, mégis meglepően elegáns finomságokat is, melyek az egészségtudatos ember igényeinek éppúgy megfelelnek, mint a betegséggel vagy ételérzékenységgel küzdőknek.

A zen diéta forradalma című kötetben bemutatott zseniálisan egyszerű módszer a zen mesterek bölcsességét a legújabb kutatási eredményekkel ötvözi. Nem egyszerű fogyókúra, sokkal inkább egy életforma – a testsúlycsökkentés és jó közérzet forradalmian új módszere és programja. Apró, folyamatos változások sorozata, mely egy életen át elkísér, hogy napról napra egyre jobban érezhessük magunkat.

Látogass el honlapunkra, és válogass kedvedre a Kossuth Kiadó gazdag gasztrokönyv-kínálatából!

Játssz és nyerj!

Válaszolj helyesen kérdésünkre november 29-től december 12-ig, és megnyerheted a 3 db gasztro-könyvcsomag egyikét. Minden csomag a fenti négy különleges könyvet tartalmazza!

Sorsolás december 13-án! A megfejtés elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játék megfejtéséhez itt találsz segítséget

A játék kérdése

Címlapról ajánljuk

További cikkek