A nagy Starbucks-rejtély

Miért írják el a neved a Starbucks poharain? Paul Gale amerikai humorista az alábbi videóban elmagyarázza ennek praktikus okait.

A videóban Starbucks-baristát alakító Gale szerint mindennek egyszerűen az az oka, hogy a saját hétköznapjait feldobva ravasz és számító módon játsszon a vásárlók érzéseivel, akik a bakik megosztásával még ingyenreklámot is csinálnak a kávéházláncnak. Így lesz Jessicából "Gessika", Chrisből "Khris", vagy szegény Michaelből "Nykal". Gale egyben le is szögezi, hogy amúgy ez minden napja fénypontja, és soha nem fogja abbahagyni.

Hozzászólások (2)

witch

Ez tenyleg igy van, hogy ez ingyen reklam a Starbucks-nak, mert lattam tobbszor a pinterest-en a helytelenul leirt nevek listajat. Szerintem inkabb statusz szimbolum miatt miatt veszik, mert az a legdragabb. Egy bogre arabol (amit a kavezo arul) en 1 kg kavet veszek, ami kettonknek kb. 2 hetig eleg es napi 2 bogrevel iszunk fejenkent. Ja, hat igen, valakinek ki kell fizetni, hogy minden sarkon Starbucks van.

0217

ez nagyon jó kis cikk lett:)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.