Mit főzzek ma? Ellenállhatatlan receptek érkeznek csütörtökre

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma minestrone levest hoztunk rántott hallal és gyümölcsös pitével.

LEVES

Klasszikus minestrone leves

Recept itt!

Még több minestrone itt!

FŐÉTEL

Rántott tonhal kuszkusszal

Recept itt!

Még több rántott hal itt!

DESSZERT

Bazsalikomos-erdeigyümölcsös-túrókrémes pite

Recept itt!

Még több gyümölcsös pite itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek