Mit főzzek ma? 2016.12.19. hétfő

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal egy nagyon kiadós gombás-húsos favágólevest hozunk cukkinis carbonara-pennével Jamie Olivértől, és egy csodásan kinéző reform, cukormentes almás pitét.

LEVES

Favágóleves

Recept itt!

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Cukkinis carbonara Jamie Olivertől

Recept itt!

Még több tészta itt!

DESSZERT

Cukormentes reform almás pite

Recept itt!

Még több pite itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek