Mit főzzek ma? 2016.12.10. szombat

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal egy újhullámos "angol" gulyást mutatunk édesburgonyával, csikós tokányt rozmaringos krumplival és nutellás táskácskákat!

LEVES

Magyar gulyás angol módra

Recept itt!

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Csikós tokány rozmaringos burgonyával

Recept itt!

Még több tokány itt!

DESSZERT

Nutellás táskák

Recept itt!

Még több édes táska itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk