Mit főzzek ma? 2016.11.19. szombat

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal brokkolikrémleves az ajánlat sajtos-fűszeres krutonnal, gombás-tejszínes karaj és egy retro és olcsó desszert, túróval töltött sült zsömle.

LEVES

Brokkolikrémleves sajtos-fűszeres krutonnal

A receptet itt találod!

Még több zöldségkrémlevesért itt nézz szét!

FŐÉTEL

Gombás-tejszínes karaj

A recept itt található

Még több húsos finomságot itt találsz!

DESSZERT

Túróval töltött zsömle

A receptet itt keresd!

Még több töltött édességet itt találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek