A legfinomabb grillezett csirkés fogás nyárra – és minden összetevőjéhez ugyanazt a fűszerolajat használtuk

Ehhez a recepthez komoly főzőtudás nem szükséges, mégis egy nagyon finom, gusztusos és kiadós étel, amit bármikor elkészíthetünk nem több, mint 20 perc alatt. (x)

A recept egyszerűsége abban is rejlik, hogy egy igazán intenzív és fűszeres olajat használtunk a pácoláshoz, a sütéshez és a dresszinghez egyaránt, és ezáltal tényleg sok időt megspóroltunk. Ezt az isteni olajat fokhagyma, bazsalikom és aszalt paradicsom ízesíti, amelyek csak fokozzák a élvezeteket. Szaftos csirkemell, gazdag friss saláta és pikáns dresszing, igazi könnyed nyári fogás. Ha tetszett a recept, készítsetek el ti is!

A receptet itt találod!

Nézd meg a receptvideónkat itt:

Keress még több margarint a Vénusz kínálatában itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek