És keddre van már programod?

Az Art & Wine Lover's Club rendszeresen szervez tárlatvezetéssel egybekötött borkóstolást a Ludwig múzeummal közösen. Legközelebb kedden, szeptember 30-án!

A dolog nem új keletű, és örülnék, ha most mindannyian legyintenétek, mondván, amit írok, az már nem újdonság számotokra. Hát így legyen! Azoknak, akik pedig még nem hallottak az Art & Wine Lover's Club-ról, őszintén ajánlom, hogy mostantól kövessék őket kellő figyelemmel.

A kiállítás

A Ludwig Múzeum programsorozata a kortárs művészetet köti össze a kiváló borokkal és a gasztronómiával. Ez alkalommal Tolvaly Ernő Munkácsy-díjas festőművész (1947-2008) első hazai retrospektív kiállításához szervez exkluzív tárlatvezetést és borkóstolót az Art & Wine Lover's Club. Tolvaly a magyar képzőművészeti élet titokzatos alakja volt. Csendes, a nyilvánosságtól visszahúzódó személyisége ellenére a hetvenes évektől kezdve haláláig nagy hatást gyakorolt pályatársaira művészként, szervezőként, tanárként egyaránt. Munkáiban a festészetet és annak alapkérdéseit állította vizsgálódásának középpontjába.

Hozzá a bor pedig

A Gróf Buttler Pincészet 36 hektáron gazdálkodik az Egri borvidéken. A pincészet filozófiája merít a történelmi hagyományokból, az egyedi termőhelyből és a fajták potenciáljából. Szarkás-tető vagy Nagy–Eged? Syrah vagy merlot? Mindenki eldöntheti, melyik áll hozzá közelebb - ezúttal a komplex, komoly vörösborok kedvelőit várják szeretettel!

Ráadásként

Az est folyamán Herczeg Ágnes és Pánczél Andrea lesznek az est vendégei, hogy bemutassák a közönségnek a Borról neked - A pincétől a hálószobáig című könyvüket.

A részletes programról itt olvashattok!

Címlapról ajánljuk

További cikkek