És keddre van már programod?

Az Art & Wine Lover's Club rendszeresen szervez tárlatvezetéssel egybekötött borkóstolást a Ludwig múzeummal közösen. Legközelebb kedden, szeptember 30-án!

A dolog nem új keletű, és örülnék, ha most mindannyian legyintenétek, mondván, amit írok, az már nem újdonság számotokra. Hát így legyen! Azoknak, akik pedig még nem hallottak az Art & Wine Lover's Club-ról, őszintén ajánlom, hogy mostantól kövessék őket kellő figyelemmel.

A kiállítás

A Ludwig Múzeum programsorozata a kortárs művészetet köti össze a kiváló borokkal és a gasztronómiával. Ez alkalommal Tolvaly Ernő Munkácsy-díjas festőművész (1947-2008) első hazai retrospektív kiállításához szervez exkluzív tárlatvezetést és borkóstolót az Art & Wine Lover's Club. Tolvaly a magyar képzőművészeti élet titokzatos alakja volt. Csendes, a nyilvánosságtól visszahúzódó személyisége ellenére a hetvenes évektől kezdve haláláig nagy hatást gyakorolt pályatársaira művészként, szervezőként, tanárként egyaránt. Munkáiban a festészetet és annak alapkérdéseit állította vizsgálódásának középpontjába.

Hozzá a bor pedig

A Gróf Buttler Pincészet 36 hektáron gazdálkodik az Egri borvidéken. A pincészet filozófiája merít a történelmi hagyományokból, az egyedi termőhelyből és a fajták potenciáljából. Szarkás-tető vagy Nagy–Eged? Syrah vagy merlot? Mindenki eldöntheti, melyik áll hozzá közelebb - ezúttal a komplex, komoly vörösborok kedvelőit várják szeretettel!

Ráadásként

Az est folyamán Herczeg Ágnes és Pánczél Andrea lesznek az est vendégei, hogy bemutassák a közönségnek a Borról neked - A pincétől a hálószobáig című könyvüket.

A részletes programról itt olvashattok!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Meleg előételek karácsonyra

Ha az első fogást sem hidegen tálalnád, akkor válasz valamilyen meleg előételt karácsonyra. Ezek alapból egy kicsit különlegesebbek, így biztosan elkápráztatod majd a vendégsereget velük.

Nosalty

További cikkek

Titkos, föld alatti bár nyílt az Andrássy úton

A W Budapest hotel alagsorában nyílt meg a szálloda sejtelmes hangulatú bárja, amely több fronton is biccent a főváros különleges történelme felé. Elfeledett titkok és misztikum, impozáns épületekről elnevezett koktélok várják a betérő vendégeket, érkezzenek akár az ajtón, akár az étterem mosdóján keresztül.