Itt a legszívszorítóbb sörreklám!

Van úgy, hogy az ember elfelejti, hogy hazavárják. A Budweiser erre hívja fel a figyelmet legújabb kampányfilmjében.

Amellett, hogy újkori reneszánszát éli a sörfogyasztás, mindig különösen fontos felhívni a figyelmet a felelős fogyasztás kérdésére. Persze kevesen szeretik, ha erre külön emlékeztetik, a tény azonban az, hogy még mindig túl sokan és túl sokszor hajlamosak elfelejteni, milyen következményei lehetnek a túlzott magabiztosságnak.

Ennek felelősségét pedig éppen úgy viselik a sörgyárak, mint a fogyasztók, hiszen egy tökéletes vacsora előtt, alatt és után megivott korsó sör, vagy egy jó vendégség alatti italozás éppen elég lehet ahhoz, hogy ne érjünk haza azokhoz, akik várnak minket.

A Budweiser éppen ezért készítette el a reklámtörténelem talán egyik legszívszorítóbb videóját, amely nemcsak koncepciójában különleges, hanem azért is, mert messze elkerüli az ilyenkor megszokott közhelyeket. Ennek ellenére - vagy épp ezzel együtt - minden benne van, ami egy életre elveheti az ember kedvét attól, hogy ittasan üljön a volán mögé: az ember legjobb barátja, aki mindig hazavár minket, a haverok, a sörözés, ami talán egy kicsit több is lesz, mint kellene, végül pedig…

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek