Ingyen sört a dolgozónak!

Ha esetleg nem adna elég inspirációt a hó végi fizetés, akkor itt az ingyen sört szervírozó munkahelyi automata! 

A minneapolisi Colle+McVoy nevű reklámcég ugyanis úgy próbálja meg ösztönözni dolgozóit, hogy betelepített egy TapServer nevű rendszert, mely sörrel jutalmazza a túlórázó alkalmazottakat.

Az egész roppant egyszerű: a dolgozók odatartják a géphez a kártyáikkal, amely ha pontosan van frissítve, akkor egy iPad-en keresztül kiválaszthatják, milyen csapolt sört szeretnének inni.

A Colle+McVoy szerint amióta a rendszert életbe léptették 90%-kal nőtt az időben történő becsekkolások száma, ezzel együtt pedig 70%-kal nőtt a dolgozók attraktivitása is.

Az ötlet tehát működik és alighanem kiváló, hiszen a kollégák értékelve vannak, a munkáltató pedig alighanem elégedett, ha a dolgozói egy ilyen ötlet által is motiválva vannak a rájuk bízott feladatokra. Ezáltal pedig mindkét fél nyer.

(via Food And Wine)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek