Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hoppá! Bistro: a magyar-francia étterem, ahol már a bejáratnál ismerősként köszöntenek

Az embereket semmi sem kapcsolja össze jobban, mint a közösen megélt percek, az együtt elfogyasztott finom falatok. Élj át újra páratlan élményeket a Hoppá! Bistro-ban! (x)

Amikor a jól ismert illatok fogadnak az ajtón belépve. Amikor a kedvenc pincéred már a bejáratnál széles mosollyal üdvözöl. Amikor a tálalás esztétikuma máris lenyűgöz – az első falat ismerős íze pedig szinte szétrobbantja az ízlelőbimbóidat. Ilyenkor döbbensz rá: az éttermi élmény pótolhatatlan. Élj át újra páratlan élményeket a Hoppá! Bistro-ban!

Az elmúlt hónapokban sajnos nélkülöznöd kellett az emlékezetes gasztronómiai pillanatokat, de most végre széttépheted a házhoz szállítós brosúrákat! Újra várnak az éttermi élmények! Van is rögtön egy tökéletes tippünk az újrakezdéshez: az őszinte vendéglátás és a modern bisztróhangulat szerelemgyermeke, a magyar és francia házasságból született étlapjával csábító, Andrássy úti Hoppá! Bistro.

Kattints a képre a galériáért!

És mi mással kezdenéd érzékszerveid kényeztetését a hosszú, sivár hónapok után, mint a budapesti gourmet-k egyik toplistás favoritjával, a kacsamájkrémmel! A tökéletes minőségű és állagú kacsamáj a rákaramellizált kápiapaprika-krémmel, valamint a mellé adott pirított házi kaláccsal egész egyszerűen tökéletes egységet képez – és gyönyörűen megágyaz Budapest kedvenc csirkepaprikásának! A magyar konyha egyik emblematikus fogását a Hoppá! a tradíciókhoz ragaszkodva, mégis némiképp megújítva tálalja: a csirkecomb csont nélkül, formában, bőrével együtt belül omlósra, kívül ropogósra sül. A spécli, mint köret, a roppanós uborka pedig makulátlan harmóniát varázsol a tányérra.

Ha pedig másik fogással merülnél bele a gasztronómiai kalandokba, remek hírünk van: a nyár örömére az étlap is megújult: bár a közönségkedvenc tételek megmaradtak, Takáts Dániel séf készített néhány friss, nyárias, a bisztrótematikát erősítő fogást is. Így került fel a menüre az instant klasszikus francia hagymaleves, a magyar családok kedvenc húslevese, de nem hiányozhat a kínálatból a rántott hús mangalicából, vagy a Hoppá!-féle lecsó sem.
Természetesen nem csak vacsorában erős a Hoppá! – időnként klasszikus, máskor azonban teljesen újragondolt ebédmenüjével a környék egyik legjobb ár/érték arányú fogásait biztosítja nyitástól egészen délután három óráig.

A Hoppá! Bistro kiemelt figyelmet fordít a biztonságra is, és a legszigorúbb higiéniai szabályokkal működik. Most ráadásul speciális, újranyitás utáni akciók is várnak!

Fedezd fel Te is a Hoppá! élményt!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!