Hízlald a varjakat – hálásak lesznek érte!

Egy kislány 4 éve rendszeresen varjakat etet, és cserébe ajándékokat kap tőlük.

Gabi Mann egy 8 éves kislány, aki Seattle-ben él. 4 éves kora óta rendszeresen eteti a környékbeli varjakat, cserébe a madarak különféle ajándékokat hordanak a házukhoz hálából.
Előfordul ott mindenféle csecsebecse, amiket a kislány lelkesen gyűjtöget is dátumozva, felcímkézve. Vannak köztük gombok, LEGO-darabkák, fémdarabok, kavicsok, törmelékek, csavarok, fényes lim-lomok, minden, ami egy varjú csőrében elférhet.
Sőt, egy alkalommal a varjak visszahozták Gabi anyukájának a fényképezőgépéről elveszett lencsevédő kupakját is. A kupak a környéken, de nem közvetlenül a ház mellett veszett el, és legközelebb a kerti madáritatóban látták viszont.

Meglepő, hogy ezek a hétköznapi állatok a környezetünkben mennyire szemmel tartanak minket, és mennyire fogékonyak a kapcsolattartásra és a kommunikációra.

Ti hittétek volna, hogy varjak ilyen okos állatok?

(via BoredPanda)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

További cikkek