Hízlald a varjakat – hálásak lesznek érte!

Egy kislány 4 éve rendszeresen varjakat etet, és cserébe ajándékokat kap tőlük.

Gabi Mann egy 8 éves kislány, aki Seattle-ben él. 4 éves kora óta rendszeresen eteti a környékbeli varjakat, cserébe a madarak különféle ajándékokat hordanak a házukhoz hálából.
Előfordul ott mindenféle csecsebecse, amiket a kislány lelkesen gyűjtöget is dátumozva, felcímkézve. Vannak köztük gombok, LEGO-darabkák, fémdarabok, kavicsok, törmelékek, csavarok, fényes lim-lomok, minden, ami egy varjú csőrében elférhet.
Sőt, egy alkalommal a varjak visszahozták Gabi anyukájának a fényképezőgépéről elveszett lencsevédő kupakját is. A kupak a környéken, de nem közvetlenül a ház mellett veszett el, és legközelebb a kerti madáritatóban látták viszont.

Meglepő, hogy ezek a hétköznapi állatok a környezetünkben mennyire szemmel tartanak minket, és mennyire fogékonyak a kapcsolattartásra és a kommunikációra.

Ti hittétek volna, hogy varjak ilyen okos állatok?

(via BoredPanda)

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

Ezek a dolgok mindig legyenek a konyhádban, ha sérülést szereznél

Talán a konyhában a legkönnyebb balesetet szenvedni, hiszen ott a rengeteg éles kés, olló, reszelő, tűz, gőz, sercegő olaj, és még sorolhatnánk. Ha már megtörtént a baj, nem marad más hátra, minthogy kezeljük a sérülést, érdemes tehát néhány dolgot mindig a főzőhelységben tartani, hogy rögtön lekezelhessük a sebeinket. (X)

Nosalty

További cikkek

HETI MENÜ: házias fogások, amelyektől egy balatoni nyaralóban érzed magad

Lecsó kolbásszal, rántott hekk, főtt kukorica, lángos sok tejföllel vagy ducira töltött töltött paprika? Csupa-csupa nyári fogást hoztunk, amelyek a nagyi nyaralójában levő rezsón is simán összedobhatók! Ha pedig nem utaztok idén, legalább ezekkel a receptekkel nosztalgiázzatok! Finom lesz, ígérjük...főzzetek velünk jövő héten is!