A hét szakácsa: thefoodcrafter

Eheti kiemelt szakácsunk: thefoodcrafter, alias Ági, aki egyenesen Londonból küldi szebbnél szebb receptjeit, melyek leginkább vegán felfogásban készültek. Ismerjétek meg!

Írj pár dolgot magadról, konyhai kalandjaidról – érkezett a felkérés a NoSalty csapatától. Miután túl voltam az eufórikus örömködésen, kezdődtek a problémák, hogy mit is írjak.

thefoodcrafter szakács

Konyhai kalandozásom a húspanírozással kezdődött, majd a hogyan nem tudok kenyeret vágnival folytatódott, és a be tudom verni a szöget vele a falba muffinnal zárult. Azt hiszem, mindenkinek el kell kezdenie valahol, de ezek után sem adtam fel, aminek az eredménye az lett, hogy teljesen az ételek világa köré épült az életem. Azt javaslom mindenkinek, hogy próbálkozz, kísérletezz, nevess, és élvezni fogod a konyhai létet.

Ezeket olvastad már?

Egyetem után egy müzligyártó cégnél kezdtem el dolgozni Londonban, ahol teljesen magával ragadott az egészséges táplálkozás, a vegán életmód és a mindenféle “szuper ételek” adta ízorgia. Ekkor ismerkedtem meg a blogger világgal, és gondoltam, belevágok én is.

Ezeket olvastad már?

A receptjeim között sok reggelit és édességet találtok, véleményem szerint ez a két étkezés a legjobb. Reggeli és desszert. Desszert reggelire, még jobb. Azt hiszem, az édesszájúság vádjával szemben 100%-ig bűnös vagyok. Na de itt jön a csavar.

Vöröslencse dahl recept

Receptjeim egészséges, nem feldolgozott alapanyagokra épülnek, sokszor kísérletezek vegán kombinációkkal. Annyi sok lehetőség, hozzávaló és technika van, melyekkel eszméletlen finom ételeket lehet készíteni, olyanokat, melyekkel tápláljuk a szervezetünket, és csak jót teszünk neki. Hiszek abban, hogy testünket táplálni kell minden földi jóval, és cserébe meghálálja nekünk.Zárásként íme néhány alapanyag, amit vallásosan tartok otthon, tehát nagy készlettel rendelkezem belőlük: zabpehely, avokádó, mandulavaj, banán, spenót és bogyós gyümölcsök.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...