A hét szakácsa: Csikipi

Csiki Piroska neve bármelyik felhasználónk számára ismerősen csenghet, hiszen 2010-óta aktív szakácsunk. Ételeit nem győzzük dicsérni! Olvassátok kedves történetét!

Meglepett, hogy újra jelöltek a hét szakácsa címre, hiszen annyi jó szakács van a Nosalty-n, akiktől nagyon sokat tanultam és tanulok még most is. 2010 szeptemberében regisztráltam a Nosalty-n, azóta közel 200 receptet küldtem be.

Ezeket olvastad már?

Szeretek ötletelni, új recepteket kitalálni. Nekünk háziasszonyoknak nagyon fontos a visszajelzés, amiben a kis unokáim nem fukarkodnak. Egyik alkalommal megérkeztek hozzám a nagy melegtől kifulladva és behűtött epres túrókrémmel kínáltam.Amikor elfogyasztotta, azt mondta az Áronka unokám: Anya te miért nem vagy olyan jó anyuka, mint mama, hogy ilyen finomakat készíts nekünk.

Ezeket olvastad már?

Amikor valami nagyon ízlik, azt mondja: Mama ezt anyának is meg kell tanítsuk. Különben az anyukájuk nagyon is jól főz. Őt is gyakran megdicsérik.

Ezeket olvastad már?

Gondolom a legtöbb szakács követ el bakit élete során én sem vagyok kivétel. Egyik alkalommal csokis rakott palacsintát készítettem az unokáimnál felgyülemlett csoki mikulásból és csoki nyusziból. A fiam meg én úgy döntöttünk, hogy nem kérünk belőle, valahogy olyan fura volt az íze. A férjem nem hagyta kárba veszni, megosztotta a lányomék kutyájával, aki felett éppen babysytterkedett, ők ugyanis szabadságon voltak. Talán sok volt a 4 személyes adag a 2 "személyre"... Hát mit mondjak, két napig diétázott utána a férjem, meg a kutya. Azt mondta a fiam, hogy elmondhatod magadról, hogy olyat még nem főztél amit a kutya se evett meg.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...