Gyümölcspréssel az egészségért!

Szinte úgy vánszorog át a napokon alacsony energiaszintje miatt? Töltse fel szervezetét, sejtjei raktárait vitaminokkal! Igyon gyümölcs- és zöldségleveket! (x)

A dietetikusok napi legalább fél kiló zöldség és gyümölcs fogyasztását ajánlják. Sokan azonban úgy érzik, hogy nem tudnak ennyit enni, így szervezetük nem kapja meg a szükséges természetes vitamint és tápanyagot, és telítődnek méreganyaggal. Szeretne megszabadulni a gyötrő fejfájástól, a gyakori megfázásoktól, a hamuszürke bőrszíntől vagy akár a töredező körömvégektől? Csak néhány perc naponta elkészíteni a frissen préselt gyümölcs- és zöldségleveket, és nem lesz szüksége egészségtelen energiaitalokra vagy drága kozmetikumokra.

Melyik gyümölcsprés biztosítja a legjobb energiaforrást szervezete számára?

Rengeteg gyümölcscentrifuga és gyümölcsprés van forgalomban, de csak kevés dolgozza fel a gyümölcsöket és a zöldségeket gyöngéden. A leggyakrabban polcokon látott gyümölcscentrifugák az ún. “Fast juicerek” - ezek nagy fordulatszámon - akár 10.000 fordulat/perc - aprítják fel a zöldségeket és a gyümölcsöket. A nagy fordulatszámon történő feldolgozás során hő keletkezik, a kialakuló oxidáció pedig pusztítja a gyümölcslében lévő értékes tápanyagokat, csak barnás, habos levet hagyva hátra. Nehezen tisztíthatóak, így gyakran csak porosodnak a konyhapulton. A gyümölcsprések ezzel szemben erős, lassan forgó csigát használnak, mely gyengéden préseli ki az éltető nedveket a gyümölcsökből és zöldségekből, hő- vagy oxidációs hatás nélkül.

Az új függőleges Sana Juicer by Omega EUJ-808 modell 43 fordulat/perc sebességgel dolgozza fel a gyümölcsöket és zöldségeket. A lassú préselésnek köszönhetően az EUJ-808 szinte minden zöldségből és gyümölcsből készít ízletes leveket, beleértve a bogyós gyümölcsöket, gyökeres zöldségeket és a zöld leveleket is.

Szereti a tejturmixokat és a gyümölcsturmixokat? Akkor nagyon fogja szeretni az EUJ-808 új gyümölcsprést zárható kifolyóval. A készülékkel lefagyasztott gyümölcsökből tej hozzáadásával egy lépésben tud gyümölcsturmixot készíteni. Már csak a szívószál és a napernyős dekoráció hiányzik.

Nem biztos benne, hogy az új Sana Juicer EUJ-808 gyümölcsprést Önnek találták ki? Látogasson el online szaküzletünkbe. Az oldalon részletes információt talál a készülékválasztékról és a termékek előnyeiről.

Sana Juicer by Omega EUJ-808

  • Kiemelkedően gyöngéd zöldség- és gyümölcsfeldolgozás
  • Maximális tápanyagmegtartás
  • Minimális habképződés
  • Szinte minden zöldséggel és gyümölccsel használható, beleérte a ribizlit, egrest, répákat és salátákat.
  • Gyümölcs- és tejturmixok készítésére is alkalmas
  • Zárható gyümölcslékifolyó
  • Automatikus tisztítórendszer
  • Designos külső (x)

Tudj meg többet az Sana Juicer EUJ-808 gyümölcsprésről itt!

Hozzászólások (1)

Volf Mariann

160 ezer??? vagy nem tudok olvasni?

Címlapról ajánljuk

További cikkek