Volt folt - nincs folt!

Paradicsomos spagetti, paprikás krumpli, pörkölt, céklasaláta, csoki- vagy eperfagyi - csak nehogy a ruhádra kerüljenek! Mitévő légy, ha megtörtént a baj? Itt a segítség! (x)

Valószínűleg Neked is meggyűlt már a bajod különböző étel-, és egyéb makacs foltokkal. Legtöbbször nem áll módunkban a szennyezett felületet azonnal kezelni, ami ilyenkor beszárad, és nagyon nehéz lesz később eltávolítani. Ha a hagyományos módszerekkel állunk neki a folteltávolításnak, nem árt ismernünk az anyagokat és a különböző eredetű szennyeződések ellenszerét.

Ezeket olvastad már?

Mindannyian követtünk már el folteltávolítási bakikat! Ezek elkerülésében és a makacs foltok nyom nélküli eltávolításában nyújt hatékony segítséget a Vanish Gold Oxi Action termékcsaládja.

Vanish Gold Oxi Action folteltávolító por és gél

A Vanish Oxi Action folteltávolító termékcsalád hatékony összetételének köszönhetőn egyes foltokat akár már 30 másodperc alatt eltávolít. A legjobb eredmény érdekében mindig kezeld elő vagy áztasd be a szennyezett felületet! A termékek színes és fehér ruhákhoz egyaránt használhatóak.

Vanish Gold Oxi Action fehérítő-folteltávolító por és gél

Adagolj Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító termékeket a mosáshoz, hogy fehér ruháid még fehérebbek legyenek!

A gyors és hatékony eredmény elérése érdekében mindig kövesd a Vanish Gold csomagolásokon található utasításokat! A termékeket ne használd gyapjú, selyem illetve bőr anyagokhoz, fényes vagy burkolt felületen – pl. fa, fém stb.

Tudj meg többet a Vanish Gold folteltávolító termékcsalád erejéről és pontos használatáról itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Ehető ajándékok karácsonyra

Gongolkodjatok idén ehető ajándékban karácsonyra! Legyen szó bármilyen édes házi apróságról a gumicukortól a lekvárig, biztos, hogy örülni fognak az ajándékozottak!

Nosalty

További cikkek