Filéző-közönségtalálkozó: gyere, és beszélgess a dietetikussal, a Michelin-csillagos séffel és a gasztrotörténésszel

Február 5-én a Sufniban a helyed, ha érdekel a gasztronómia, és egy szórakoztató, információdús és hasznos beszélgetésre vágysz. Jön a Filéző-podcast első közönségtalálkozója!

Szuper izgalmas gasztrobeszélgetés vár azokra, akik ellátogatnak a 24.hu Filéző című podcastsorozatának első közönségtalálkozójára 2025. február 5-én, a Sufniba. A meghívott vendégek: Saly Noémi gasztrotörténész, Tóth Szilárd Michelin-csillagos séf és Szabó Adrienn dietetikus lesz, akik egyébként a műsor visszatérő szakértői is.

A Filéző-podcast szakértői: Saly Noémi, Tóth Szilárd és Szabó Adrienn
Február 5-én sor kerül a Filéző-podcast első közönségtalálkozójára / forrás

A hat epizód során egy-egy alapvető alapanyagot, konyhai őselemet jártunk körül különféle nézőpontokból: a sót, a lisztet, az olajat és a zsírt, húst, a krumplit és a cukrot

- írja a 24.hu saját, nagy sikerű podcastjéről, a Filézőről.

A közönségtalálkozó időpontja 2025. február 5-e, helyszíne a Katona József Színház Sufnija, a beszélgetésen pedig természetesen a közönség is kérdezhet. Az este házigazdája: Inkei Bence és Jankovics Márton. Gyertek!

Jegyek itt!

Forrásunk volt.


Még több izgalmat itt találsz:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

40 éves lett az IKEA legendás húsgolyója, mi pedig kimentünk...

Aki életében járt már IKEA áruházban, minden bizonnyal kóstolta a legendás húsgolyójukat is, sőt, elképzelhetőnek tartom, hogy otthonra is vásárolt belőle. Azt azonban kevesen tudják, kinek köszönhetjük ezt a mára ikonikussá vált fogást, hogy mit testesít meg a tányérra halmozott golyó, szósz, borsó, krumplipüré és áfonyalekvár, vagy hogy mennyi idő és milyen sok munka szükséges ahhoz, hogy az IKEA éttermeiben új étel kerülhessen a vásárlók tányérjára. Az IKEA Magyarország jóvoltából egy háromnapos sajtóúton kaptunk választ ezekre a kérdésekre.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...