Filéző-közönségtalálkozó: gyere, és beszélgess a dietetikussal, a Michelin-csillagos séffel és a gasztrotörténésszel

Február 5-én a Sufniban a helyed, ha érdekel a gasztronómia, és egy szórakoztató, információdús és hasznos beszélgetésre vágysz. Jön a Filéző-podcast első közönségtalálkozója!

Szuper izgalmas gasztrobeszélgetés vár azokra, akik ellátogatnak a 24.hu Filéző című podcastsorozatának első közönségtalálkozójára 2025. február 5-én, a Sufniba. A meghívott vendégek: Saly Noémi gasztrotörténész, Tóth Szilárd Michelin-csillagos séf és Szabó Adrienn dietetikus lesz, akik egyébként a műsor visszatérő szakértői is.

A Filéző-podcast szakértői: Saly Noémi, Tóth Szilárd és Szabó Adrienn
Február 5-én sor kerül a Filéző-podcast első közönségtalálkozójára / forrás

A hat epizód során egy-egy alapvető alapanyagot, konyhai őselemet jártunk körül különféle nézőpontokból: a sót, a lisztet, az olajat és a zsírt, húst, a krumplit és a cukrot

- írja a 24.hu saját, nagy sikerű podcastjéről, a Filézőről.

A közönségtalálkozó időpontja 2025. február 5-e, helyszíne a Katona József Színház Sufnija, a beszélgetésen pedig természetesen a közönség is kérdezhet. Az este házigazdája: Inkei Bence és Jankovics Márton. Gyertek!

Jegyek itt!

Forrásunk volt.


Még több izgalmat itt találsz:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Spórolásban nagyok vagyunk!

Velünk ez az év is jól indul. Vonzó kínálatunkból most számos termékünket extra nagy kiszerelésben, még jobb áron kínáljuk számodra, aktuális akcióinkkal pedig egyenesen a konyhádba hozzuk Amerikát!

Legújabb receptek

Vegán fánk

Farsang idején bevett étel a fánk, és hogy senki ne maradjon ki belőle, most hoztunk egy vegán verziót. Sokféle fánk létezik, ez most egy egyszerű típus, amibe szúrtunk egy lyukat és ...

24 órás gyógyító csontleves

A csontleves vagy erőleves egy gazdag, tápanyagokban dús leves, amelyet lassú főzéssel készítünk csontokból, zöldségekből és fűszerekből. Minél tovább főzöd ezt a tápláló ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...