Az Ági szörp a hazai szörppiac régóta ismert ikonikus alakja, generációk óta mindennapjaink része. Ahogy folyamatosan fejlődött a márka, innovatív beruházások és íztesztelések után jelentek meg a választékban a hagyományos ízek mellett a trend által előhívott új, egzotikusduóízek, majd a csökkentett cukortartalmú és hozzáadott cukor nélküli szörpök is. A fejlesztéseket a mézes szörpcsalád megalkotása koronázta meg, de a termékek megálmodói természetesen azokra is gondoltak, akik a gazdaságosságot tartják szem előtt: nekik létrehozták az egy literes szörpcsaládot!
Ági belső értékei
Minden egyes termékcsalád esetében azt az elvet követik a mai napig, hogy változatlan ízélményt nyújthassanak a legtermészetesebb összetevőkkel, megfelelve a piaci trendeknek és követelményeknek:
- A hagyományos 0,7 l-es termékcsalád tartósítószer és édesítőszer hozzáadása nélkül készül.
- A hozzáadott cukor nélküli és a cukorcsökkentett termékcsalád azok számára készült, akik egyedi étrendet követnek, de nem akarnak lemondani az Ági ízélményről, vagy fontos számukra, hogy mennyi a napi energiabevitelük.
- A hozzáadott cukor nélküli szörpök kizárólag gyümölcssűrítményekből származó gyümölcscukrot, és csak természetes színezéket tartalmaznak.
- A cukorcsökkentett szörpök pedig gyümölcscukorral, szőlőcukorral és steviaval édesítettek, ezzel is a természetességre és az egészség megőrzésére koncentrálva.
- A szörpök megújult külsővel, de a kiforrt, standard, jól bevált, változatlan receptúra alapján készülnek.
- Magas viszkozitással/szárazanyagtartalommal készülnek: ettől lesz olyan szép sűrű a szörp, mely ezen tulajdonságával kiemelkedő a nálunk kapható szörpök piacán.
- Az üveg szelektívengyűjthető, így védhetjük és óvhatjuk a környezetet.
- Ami mindhárom termékcsaládra igaz, az az, hogy extra C-vitamin hozzáadásával, és minimum 33% gyümölcstartalommal készülnek.
- Ami viszont az összes Ágira igaz:hazai termékek. A gyártó szívügye ugyanis a magyar piac támogatása, melyet a magyar piacon történő alapanyag-beszerzésekkel támogat.
Ági külseje
Az Ági az idő folyamán külsejét tekintve több megújuláson is átesett már, de mindig csak azért, hogy ezzel a vásárlók számára is vonzó tudjon maradni. Egy dolog nem változott: a kiforrt, jól bevált és megszeretett, sűrű szörprecept.
Az Ági szörp mindvégig igyekezett a márkahű vásárlói számára hozni a megszokott minőséget és ízélményt, mindemellett fontosnak tartotta, hogy nyisson az új generációk felé is. Ezen törekvés mentén jött létre az új arculat, melyet egy egyedülálló íz debütálásával tett még érdekesebbé: itt a Citrom-menta-uborka Ági!
Miért pont Ági?
- Mert a már kislányból felcseperedett, most anyukákká vált Ágik fejében is ott lebeg az az élmény, melyet ők éltek át a szülői vagy nagyszülői ház konyhájában, egy forró nyári napon, egy fogócska után: egy frissítő szörp, amit anyu vagy a mami kevert nekik.
- Az Ági szörp nem csupán jeges szódavízzel nagy élmény, hanem koktélok kiegészítőjeként, sütemények hozzávalóiként, sőt,akár házi fagyi és jégkrém elkészítéséhez is kiváló alapanyag!