Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csókolom, Ági van? Hát persze, hogy van!

Gyermekkorunk kedvenc szörpje, mely jelenleg is ugyanúgy hódít, mint régen, most új külsőt öltött. Nézzétek, milyen szép lett! (x)

Az Ági szörp a hazai szörppiac régóta ismert ikonikus alakja, generációk óta mindennapjaink része. Ahogy folyamatosan fejlődött a márka, innovatív beruházások és íztesztelések után jelentek meg a választékban a hagyományos ízek mellett a trend által előhívott új, egzotikus
duóízek, majd a csökkentett cukortartalmú és hozzáadott cukor nélküli szörpök is. A fejlesztéseket a mézes szörpcsalád megalkotása koronázta meg, de a termékek megálmodói természetesen azokra is gondoltak, akik a gazdaságosságot tartják szem előtt: nekik létrehozták az egy literes szörpcsaládot!

Ági belső értékei

Minden egyes termékcsalád esetében azt az elvet követik a mai napig, hogy változatlan ízélményt nyújthassanak a legtermészetesebb összetevőkkel, megfelelve a piaci trendeknek és követelményeknek:

 • A hagyományos 0,7 l-es termékcsalád tartósítószer és édesítőszer hozzáadása nélkül készül.
 • A hozzáadott cukor nélküli és a cukorcsökkentett termékcsalád azok számára készült, akik egyedi étrendet követnek, de nem akarnak lemondani az Ági ízélményről, vagy fontos számukra, hogy mennyi a napi energiabevitelük.
 • A hozzáadott cukor nélküli szörpök kizárólag gyümölcssűrítményekből származó gyümölcscukrot, és csak természetes színezéket tartalmaznak.
 • A cukorcsökkentett szörpök pedig gyümölcscukorral, szőlőcukorral és steviaval édesítettek, ezzel is a természetességre és az egészség megőrzésére koncentrálva.
 • A szörpök megújult külsővel, de a kiforrt, standard, jól bevált, változatlan receptúra alapján készülnek.
 • Magas viszkozitással/szárazanyagtartalommal készülnek: ettől lesz olyan szép sűrű a szörp, mely ezen tulajdonságával kiemelkedő a nálunk kapható szörpök piacán.
 • Az üveg szelektíven gyűjthető, így védhetjük és óvhatjuk a környezetet.
 • Ami mindhárom termékcsaládra igaz, az az, hogy extra C-vitamin hozzáadásával, és minimum 33% gyümölcstartalommal készülnek.
 • Ami viszont az összes Ágira igaz: hazai termékek. A gyártó szívügye ugyanis a magyar piac támogatása, melyet a magyar piacon történő alapanyag-beszerzésekkel támogat.

Ági külseje

Az Ági az idő folyamán külsejét tekintve több megújuláson is átesett már, de mindig csak azért, hogy ezzel a vásárlók számára is vonzó tudjon maradni. Egy dolog nem változott: a kiforrt, jól bevált és megszeretett, sűrű szörprecept.

Az Ági szörp mindvégig igyekezett a márkahű vásárlói számára hozni a megszokott minőséget és ízélményt, mindemellett fontosnak tartotta, hogy nyisson az új generációk felé is. Ezen törekvés mentén jött létre az új arculat, melyet egy egyedülálló íz debütálásával tett még érdekesebbé: itt a Citrom-menta-uborka Ági!

Miért pont Ági?

 • Mert a már kislányból felcseperedett, most anyukákká vált Ágik fejében is ott lebeg az az élmény, melyet ők éltek át a szülői vagy nagyszülői ház konyhájában, egy forró nyári napon, egy fogócska után: egy frissítő szörp, amit anyu vagy a mami kevert nekik.
 • Az Ági szörp nem csupán jeges szódavízzel nagy élmény, hanem koktélok kiegészítőjeként, sütemények hozzávalóiként, sőt, akár házi fagyi és jégkrém elkészítéséhez is kiváló alapanyag!

Keress új és régi ízeket az Ági kínálatában itt!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!