Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ceglédfürdőben jártunk, 18 csúszdát találtunk!

Téged is elfogott vágy, hogy kimozdulj ebben a hőségben a poros városból? Add a fejed egy hűsítő fürdőzésre! Pancsolós tipp következik. (x)

Néhány napja csontig hatoló hőség árasztotta el országunkat, mindenkit arra sarkallva, hogy megtalálja a maga hűsítő oázisát, némi felfrissülés reményében. Ezért Ceglédet tűztük ki úti célnak. Bár a város számos izgalmas programmal várja az idelátogatókat, bevalljuk egyetlen célpont lebegett a szemünk előtt, hogy medenceparton koktélozva lehűthessük felforrósodott testünket. Ceglédfürdő jó választásnak bizonyult, hiszen nem csak strand, gyógyfürdő és wellness szolgáltatások találhatóak itt, hanem a kalandor lelkek és az izgalmat keresők központja is az Aqua Centrum Csúszdapark.

Közép-Magyarországi gyümölcsös receptek

Első lépésként beszereztük a vágyálmainkban felsejlő jéghideg koktélokat, ezután energiát nyerve feltérképeztük a terepet. Belevetettük magunkat a szabadtéri hullámmedencébe, ami így 33 fokban különösen jól esett. Mivel a medencéből ráláttunk a fedett medencetérre, a következő célpont az élménymedence volt a hűsítést kereső körutunkon.

A kimerítő fürdőzés után lángossal töltöttük vissza az energiaraktárakat és süttettük kicsit magunkat a finoman simogató napsugarak alatt.

Ezután következett a kaland következő állomása. Már messziről kimagasodott az óriás csúszdák teteje és vidám nevetések, sikítások töltötték be a teret. Gyönyörűen parkosított, zöld pázsittal szegélyezett sétányon vezetett az utunk, ahol apró lábacskák szaladtak át előttünk a gyerekmedencét keresve. Az Aquapark nagyon izgalmas volt. Kipróbáltuk a csőcsúszdákat és a négypályás családi csúszdát, amik kellemes bizsergéssel töltötték meg a sejtjeinket. De a hatalmas sikítások és a vad szívdobogás a Dragon és az Inga Csúszdán fogadtak minket.

Kicsit fáradtan, de vidám, jó hangulatban fejeztük be a napot. Egy ígéretet téve! Ide még vissza kell térnünk.

Ceglédfürdőről még több információt itt találsz!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!