Beleharapnál a bársony corn dogba?

Nehéz eldönteni, hogy egy eszement kontárral, vagy egy igazi zsenivel van dolgunk, aki képes egy hot dogot úgy újragondolni, hogy attól azonnal összeszaladjunk a konyhában.

Márpedig az amerikai Massachusetts államban élő házi séf, Kyle Marcoux igazi mestere a gátlástalan szókimondásnak és az ételek új köntösbe bújtatásának. A The Vulgar Chef-ként blogot vezető Kyle gyakorlatilag minden kedvenc ételét kénye-kedve szerint változtatja, legyen az egy tipikus amerikai hamburger, egy hagyományos mexikói taco vagy egy klasszikus japán sushi - kísérletező és a maga nemében úttörő virtuális naplójában a leghihetetlenebb variációkkal áll elő.

A "vörös bársony corn dog" a'la Vulgar Chef

A szokatlan stílusú hobbyszakács ezúttal a corn dogot szemelte ki áldozatául, amelyhez készített egy palacsintatésztába bújtatott áfonyás variánst, majd később előállt a titokzatos "A vörös bársony corn dog" névre keresztelt változattal.

Palacsintatésztába bújtatott áfonyás corn dog a'la Vulgar Chef

Marcoux egyébként ezúttal tényleg nem sokat árult el a vörös bundába öltöztetett virslijéről, csupán annyival kommentálta legfrissebb kreációját, hogy egy ittas este szüleménye, de egyben igazi tisztelgés az amerikai corn dogok népszerűsége előtt. "Amikor majd meglátod ezt a sz*rt a megyei vásáron a kajaárusoknál, ne feledd, hol találkoztál vele először!" - tette hozzá végül sajátos stílusában.

(via BuzzFeed)

{SZAVAZAS}

Címlapról ajánljuk

További cikkek