Beleharapnál a bársony corn dogba?

Nehéz eldönteni, hogy egy eszement kontárral, vagy egy igazi zsenivel van dolgunk, aki képes egy hot dogot úgy újragondolni, hogy attól azonnal összeszaladjunk a konyhában.

Márpedig az amerikai Massachusetts államban élő házi séf, Kyle Marcoux igazi mestere a gátlástalan szókimondásnak és az ételek új köntösbe bújtatásának. A The Vulgar Chef-ként blogot vezető Kyle gyakorlatilag minden kedvenc ételét kénye-kedve szerint változtatja, legyen az egy tipikus amerikai hamburger, egy hagyományos mexikói taco vagy egy klasszikus japán sushi - kísérletező és a maga nemében úttörő virtuális naplójában a leghihetetlenebb variációkkal áll elő.

A "vörös bársony corn dog" a'la Vulgar Chef

A szokatlan stílusú hobbyszakács ezúttal a corn dogot szemelte ki áldozatául, amelyhez készített egy palacsintatésztába bújtatott áfonyás variánst, majd később előállt a titokzatos "A vörös bársony corn dog" névre keresztelt változattal.

Palacsintatésztába bújtatott áfonyás corn dog a'la Vulgar Chef

Marcoux egyébként ezúttal tényleg nem sokat árult el a vörös bundába öltöztetett virslijéről, csupán annyival kommentálta legfrissebb kreációját, hogy egy ittas este szüleménye, de egyben igazi tisztelgés az amerikai corn dogok népszerűsége előtt. "Amikor majd meglátod ezt a sz*rt a megyei vásáron a kajaárusoknál, ne feledd, hol találkoztál vele először!" - tette hozzá végül sajátos stílusában.

(via BuzzFeed)

{SZAVAZAS}

Hozzászólások (1)

Törölt felhasználó

Ez corn dog és az eredeti cikkben is corn dog szerepel.

Címlapról ajánljuk

15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet

Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.

Nosalty

5 őszi finomság, amit csak most tehetsz el a kamrába

Ugyan az ősz már a zord hónapok felé vezet minket, amikor szinte alig vannak friss alapanyagok a boltban, még nem kell teljesen lemondanunk a befőzésről és a különböző finomságok eltevéséről. Sőt, az évszak rengeteg kincsét csak most tudjuk későbbre megőrizni. Lássuk, mik ezek!

Lakos Benedek

További cikkek

Na, ezért isszák tejjel a teát az angolok

Rengeteg különböző fajta tea létezik a világon, és ezen felül az elkészítési és fogyasztási módszerek is igen sokszínűek. Az egyik legismertebb és legkevésbé érthető kombináció a tejes tea, ami a britek nagy kedvence. De hogyan született meg ez a furcsa ital?