Beleharapnál a bársony corn dogba?

Nehéz eldönteni, hogy egy eszement kontárral, vagy egy igazi zsenivel van dolgunk, aki képes egy hot dogot úgy újragondolni, hogy attól azonnal összeszaladjunk a konyhában.

Márpedig az amerikai Massachusetts államban élő házi séf, Kyle Marcoux igazi mestere a gátlástalan szókimondásnak és az ételek új köntösbe bújtatásának. A The Vulgar Chef-ként blogot vezető Kyle gyakorlatilag minden kedvenc ételét kénye-kedve szerint változtatja, legyen az egy tipikus amerikai hamburger, egy hagyományos mexikói taco vagy egy klasszikus japán sushi - kísérletező és a maga nemében úttörő virtuális naplójában a leghihetetlenebb variációkkal áll elő.

A "vörös bársony corn dog" a'la Vulgar Chef

A szokatlan stílusú hobbyszakács ezúttal a corn dogot szemelte ki áldozatául, amelyhez készített egy palacsintatésztába bújtatott áfonyás variánst, majd később előállt a titokzatos "A vörös bársony corn dog" névre keresztelt változattal.

Palacsintatésztába bújtatott áfonyás corn dog a'la Vulgar Chef

Marcoux egyébként ezúttal tényleg nem sokat árult el a vörös bundába öltöztetett virslijéről, csupán annyival kommentálta legfrissebb kreációját, hogy egy ittas este szüleménye, de egyben igazi tisztelgés az amerikai corn dogok népszerűsége előtt. "Amikor majd meglátod ezt a sz*rt a megyei vásáron a kajaárusoknál, ne feledd, hol találkoztál vele először!" - tette hozzá végül sajátos stílusában.

(via BuzzFeed)

{SZAVAZAS}

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!