Beleharapnál a bársony corn dogba?

Nehéz eldönteni, hogy egy eszement kontárral, vagy egy igazi zsenivel van dolgunk, aki képes egy hot dogot úgy újragondolni, hogy attól azonnal összeszaladjunk a konyhában.

Márpedig az amerikai Massachusetts államban élő házi séf, Kyle Marcoux igazi mestere a gátlástalan szókimondásnak és az ételek új köntösbe bújtatásának. A The Vulgar Chef-ként blogot vezető Kyle gyakorlatilag minden kedvenc ételét kénye-kedve szerint változtatja, legyen az egy tipikus amerikai hamburger, egy hagyományos mexikói taco vagy egy klasszikus japán sushi - kísérletező és a maga nemében úttörő virtuális naplójában a leghihetetlenebb variációkkal áll elő.

A "vörös bársony corn dog" a'la Vulgar Chef

A szokatlan stílusú hobbyszakács ezúttal a corn dogot szemelte ki áldozatául, amelyhez készített egy palacsintatésztába bújtatott áfonyás variánst, majd később előállt a titokzatos "A vörös bársony corn dog" névre keresztelt változattal.

Palacsintatésztába bújtatott áfonyás corn dog a'la Vulgar Chef

Marcoux egyébként ezúttal tényleg nem sokat árult el a vörös bundába öltöztetett virslijéről, csupán annyival kommentálta legfrissebb kreációját, hogy egy ittas este szüleménye, de egyben igazi tisztelgés az amerikai corn dogok népszerűsége előtt. "Amikor majd meglátod ezt a sz*rt a megyei vásáron a kajaárusoknál, ne feledd, hol találkoztál vele először!" - tette hozzá végül sajátos stílusában.

(via BuzzFeed)

{SZAVAZAS}

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ünnepi bevásárlás egyszerűen!

Az ünnepi készülődés nemcsak ráhangolódást, de komoly szervezést is igényel. Szerencsére nálunk, az ALDI-ban mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet, legyen szó a karácsonyi vagy épp szilveszteri menü alapanyagairól, a kedvenc süteményed hozzávalóiról, otthonod ünnepi dekorációjáról vagy a családodnak és barátaidnak szánt ajándékokról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!