Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vörösboros fusilli rukkolával szardíniával

Vörösboros fusilli rukkolával szardíniával
Vörösboros fusilli rukkolával szardíniával
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha egy gyorsan és könnyen elkészíthető finomságra vágyunk.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát sós vízben feltesszük főni.
  2. Egy serpenyőben olívaolajon megpirítjuk a darabolt chilit és fokhagymát. Hozzáadjuk a rukkola leveleket, a darabolt bazsalikomot, a nyolcadolt, majd félbevágott paradicsomokat, kapri- és olívabogyókat, a halat.
  3. Fűszerezzük, locsolunk rá chiliszószt és vörösbort. Majd ráöntjük az al dente megfőzött tésztát. Összekeverjük. 
  4. Tálalunk, a tányérra szedünk a tésztából, teszünk rá rukkolát és petrezselymet. Vörösbort ihatunk hozzá.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 759
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
adag: 1 főre
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

vörösboros fusilli rukkolával paradicsomszószos szardíniával, szardíniás rukkolás tészta, fusilli paradicsomos szardíniával

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

913
fusilli tészta 10 dkg
szardínia 12 dkg
fokhagyma 5 gerezd
paradicsom 1 nagy db
rukkola 8 dkg
chili 3 db
olívaolaj 1 ek
kapribogyó 2 teáskanál
fekete olajbogyó 5 db
zöld olajbogyó 5 db
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 0.5 csokor
bazsalikom 5 levél
fokhagyma 5 gerezd
chiliszósz 1 ek
száraz vörösbor 1 dl