r
Nosalty Logó

Light boci kuglóf

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Noy
Light boci kuglóf
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A kuglófhoz

A díszítéshez

Összesen 603 kcal
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A kuglófhoz

A díszítéshez

Összesen 3011 kcal
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A kuglófhoz

A díszítéshez

Összesen 325 kcal
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.1 g

Zsír

  • Összesen
    36.5 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    149 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1221.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    298 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    531 mg
  • Nátrium
    278 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.5 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    134 mg
  • Retinol - A vitamin:
    64 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    237 micro
Összesen 603 kcal
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    70.4 g

Zsír

  • Összesen
    182.4 g
  • Telített zsírsav
    46 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    78 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    46 g
  • Koleszterin
    744 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6105.9 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    135 mg
  • Kálcium
    1491 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    401 mg
  • Foszfor
    2656 mg
  • Nátrium
    1391 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    282.7 g
  • Cukor
    108 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    283.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    320 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    51 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    183 micro
  • Kolin:
    670 mg
  • Retinol - A vitamin:
    319 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1183 micro
Összesen 3011 kcal
  • 9% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    19.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    80 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    658.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    161 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    286 mg
  • Nátrium
    150 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.5 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    30.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    72 mg
  • Retinol - A vitamin:
    34 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    128 micro
Összesen 325 kcal

Hozzávalók

A kuglófhoz

A díszítéshez

Elkészítés

A kuglófhoz

  1. A tojássárgáját a cukorral felverjük.
  2. Hozzáadjuk a folyékony összetevőket (kivéve tojásfehérje), sót és a reszelt citom héjat.
  3. Adagonként hozzákeverjük a száraz hozzávalók keverékét (kivéve a kakaópor).
  4. Ezt követően a mazsolát és a mandulát is beleforgatjuk.
  5. A felvert tojásfehérjét adjuk hozzá legutoljára.
  6. A szilikon kuglóf formát félig megtöltjük a masszával, majd a maradék tésztához hozzáadjuk a kakaóport és az előző sárga rétegre öntjük.
  7. Kanállal kissé összekeverjük a rétegeket.
  8. Készre sütjük (gázsütő: 3-as fokozat).
  9. Kevéske olajjal vízfürdő felett felolvasztjuk a fehér csokit, és rákanalazzuk a meghűlt kuglófra a felét.
  10. A maradék fehér csokiba beledobunk néhány kocka étcsokit, és összeolvasztjuk, majd ezt is a kuglófra kanalazzuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Receptkönyvben: 65
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 9870
  • Feltöltés dátuma: 2012. március 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Fogyókúrába mértékkel fogyasztva beilleszthető.

Hozzávalók

A kuglófhoz

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!