r
Nosalty Logó

Csirkecomb tejszínes-sajtos krumplival sütve

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Alkonyat
Csirkecomb tejszínes-sajtos krumplival sütve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1222 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 4886 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 107 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    70.2 g

Zsír

  • Összesen
    83.7 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    386 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1960.5 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    395 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    125 mg
  • Foszfor
    849 mg
  • Nátrium
    511 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.3 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    558.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    315 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    36 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    65 micro
  • Kolin:
    190 mg
  • Retinol - A vitamin:
    312 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    43 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    313 micro
Összesen 1222 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    280.8 g

Zsír

  • Összesen
    334.6 g
  • Telített zsírsav
    118 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    123 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    54 g
  • Koleszterin
    1542 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7842 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    277 mg
  • Kálcium
    1581 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    501 mg
  • Foszfor
    3395 mg
  • Nátrium
    2042 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    181.2 g
  • Cukor
    49 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    2235.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1261 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    146 mg
  • D vitamin:
    59 micro
  • K vitamin:
    53 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    69 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    259 micro
  • Kolin:
    762 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1247 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    171 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1252 micro
Összesen 4886 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    7.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    172.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    75 mg
  • Nátrium
    45 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    28 micro
Összesen 107 kcal
  • Legnézettebb receptje

Elkészítés

  1. A krumplit meghámozzuk, megmossuk, és karikára vágjuk. Beletesszük egy tálba.
  2. A hagymát kettévágjuk, majd felszeleteljük, és hozzáadjuk a krumplihoz, megszórjuk majorannával és szárnyas fűszerkeverékkel. Jól átforgatjuk
  3. A csirkecombokat letisztítjuk, lebőrözzük, és befűszerezzük a szárnyas fűszervarázzsal és a magyaros fűszerrel. (Ha előző este befűszerezzük még ízesebb lesz, ekkor tehetünk hozzá szeletelt hagymát.)
  4. Egy olajjal kikent tepsibe halmozzuk a hagymás fűszeres krumplit, eligazgatjuk, majd ráfektetjük a combokat.
  5. A tejszínt elkeverjük a liszttel, és belenyomjuk a sajtot, jól összedolgozzuk, és ráöntjük a tepsibe lévő krumplira és húsra. Alufóliával lefedjük.
  6. 200°-on sütjük, mikor már majdnem kész, levesszük róla az alufóliát, és ráhalmozzuk a reszelt sajtot.
  7. A sütőt felső sütésre állítjuk, hogy jól rápiruljon a sajt.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Receptkönyvben: 897
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 44
  • Össznézettség: 86476
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csirkecomb tejszínes-sajtos krumplival sütve
Alkonyat 83 recept

Csirkecomb minden formában jöhet. A barátnőm adta az ötletet, hogy tepsis húst csináljak.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!