Egy zöldségekben gazdag főzelékkel vagy akár egy tartalmas levessel is jól lehet lakni, és mivel javában tombol a nyár, már rengeteg friss, szezonális alapanyag közül válogathatunk, amit még a pénztárcánk is meg fog hálálni. Készíthetünk belőlük a sült húsokhoz ízletes salátát, ropogós zöldségköretet, de az újburgonyát sem érdemes mellőzni, ami héjában megpirítva az igazi. Következzen hát öt tipp magyaros vacsora témakörben – ezeket tuti mindenki örömmel falja majd!
-
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több oldalas534Kalória28.7gFehérje11.2gSzénhidrát41.1gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több kelkáposzta-főzelék100Kalória2.7gFehérje14.5gSzénhidrát4.2gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségközepesMég több sült csirke525Kalória32.2gFehérje4.3gSzénhidrát41.6gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségközepesMég több gombaleves470Kalória25.6gFehérje32.1gSzénhidrát26.8gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több paprikás krumpli673Kalória18.2gFehérje53.6gSzénhidrát44.1gZsír -