5 olcsó magyaros vacsora

Nem kell mindig kulináris különlegességekkel elkápráztatni a családot, inkább poroljuk le a régi recepteket, és készítsünk egy jól bevált, klasszikus fogást.

Egy zöldségekben gazdag főzelékkel vagy akár egy tartalmas levessel is jól lehet lakni, és mivel javában tombol a nyár, már rengeteg friss, szezonális alapanyag közül válogathatunk, amit még a pénztárcánk is meg fog hálálni. Készíthetünk belőlük a sült húsokhoz ízletes salátát, ropogós zöldségköretet, de az újburgonyát sem érdemes mellőzni, ami héjában megpirítva az igazi. Következzen hát öt tipp magyaros vacsora témakörben – ezeket tuti mindenki örömmel falja majd!

  1. 1.

    Sült oldalas 1.

  2. 2.

    Kelkáposztafőzelék hagyományosan

  3. 3.

    Pikáns csirke egészben sütve

  4. 4.

    Betyárleves Tündér konyhájából

  5. 5.

    Paprikás krumpli

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?