10 izgalmas répafőzelék, ha unod a megszokottakat

Talán sárgarépából készül legritkábban főzelék, pedig igazán finom, sok esetben pikáns főzeléket varázsolhatunk ebből az olcsó gyökérzöldségből.

  1. 1.

    Sárgarépa-főzelék 1.

  2. 2.

    Vajas répafőzelék

  3. 3.

    Sárgarépa főzelék 3.

  4. 4.

    Pikáns sárgarépa-főzelék

  5. 5.

    Sárgarépafőzelék Vicikó konyhájából

  6. 6.

    Sárgarépa-főzelék borban párolva

  7. 7.

    Paleo répafőzelék

  8. 8.

    Sárgarépa főzelék 4.

  9. 9.

    Tejszínes sárgarépa-főzelék

  10. 10.

    Sárgarépa-főzelék tükörtojással

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

B12-vitamin és folsav – Vitaminok az idegrendszerért!

A B12-vitamin és a folsav hozzájárul a normális pszichológiai funkciókhoz, azaz az olyan kognitív teljesítményekhez, mint a memória, a koncentráció, a tanulás és a problémamegoldás. E vitaminok túl kis mennyiségben való bevitele hosszú távon gyengítheti a kognitív teljesítményt, különösen a memóriát, illetve összefüggésbe hozható a depresszió kialakulásával is.

Hirdetés

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

További cikkek