4 főre
10000 találat
-
427 kcal
-
381 kcal
Nokedli
-
170 kcal
Legegyszerűbb brokkolikrémleves
-
279 kcal
Klasszikus madártej
-
394 kcal
Egyszerű borsos tokány
-
-
197 kcal
Avokádókrém
-
678 kcal
Az eredeti palócleves receptje
-
319 kcal
Egyszerű vajbabfőzelék
-
-
234 kcal
Egyszerű tejfölös zöldbableves
-
538 kcal
Sárgaborsó-főzelék
-
593 kcal
Töltött csirkecomb
-
339 kcal
Menzás paradicsomleves betűtésztával
-
278 kcal
Tejes pite
-
649 kcal
Klasszikus csirkepörkölt
-
396 kcal
Legegyszerűbb pizzatészta
-
568 kcal
Pénztárcabarát paprikás krumpli
-
281 kcal
Szuperkrémes spenótfőzelék
-
115 kcal
Padlizsánkrém egyszerűen
-
674 kcal
Az eredeti legényfogó leves
További cikkek
Nosalty-kvíz: Hány tavaszi zöldséget ismersz fel közelről?
Újabb hét, ezért újabb kvízzel jelentkezünk! Most, hogy már nemcsak a naptár szerint írunk tavaszt, hanem az időjárás is egyre inkább tavaszias arcát mutatja, itt az ideje, hogy felsorakozzanak az évszak zöldségei!
Ezt a magyar vörösbort választották a világ legjobbjának
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
4 élelmiszer, ami tele van adalékanyagokkal: inkább meg se vedd...
Manapság igen nagy körültekintéssel kell vásárolni, ha szeretnénk a legegészségesebben étkezni. Arra sincs mindig idő, hogy a címkét bogarásszuk, milyen adalékanyagok vannak az adott termékben. Íme, 4 olyan élelmiszer, aminél rá se kell nézni az összetevők listájára ahogy, hogy tudd, jobb, ha nem rakod a kosaradba.
Top Receptek
Hentesleves
Lányom ballagására készült ez a finom, gazdag leves. Vendégeimet nézve, és a tálalóedényt üresen látva... nem is kellett megkérdeznem, mennyire találták finomnak. Ezután jöhetett a ...
Extra szaftos rakott krumpli
Gyerekkoromban utáltam a rakott krumplit! Ki nem állhattam, hiszen olyan száraz, és valahogy egyáltalán nem csúszik. Mármint az átlagos rakott krumpli. Persze, kötelező volt mindig ...
Vadász-nokedli
A kedvenc német netes receptes oldalamon találtam ezt a receptet, amit egy osztrák hölgy tett fel. Olyan igazi, téli, laktató tésztaétel. Hogy miért vadász a címe? Mert így ...