Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Utazz el 5 országba egy hónap alatt – vár a Caramell Premium Resort Bükfürdőn

Most lehetőségünk nyílik arra, hogy egyszerre öt országba is ellátogassunk, ehhez pedig csak el kell töltsünk egy hétvégét a bükfürdői Caramell Premium Resortban! (x)

Most lehetőségünk nyílik arra, hogy ellátogassunk öt országba egy hónap alatt, ehhez pedig csak annyit kell tennünk, hogy eltöltünk egy hétvégét a bükfürdői Caramell Premium Resortban!

Vírushelyzet ide vagy oda, nem mindenki teheti meg, hogy pár hét alatt bejárja a világot, de a Caramell Premium Resort most lehetőséget ad, hogy belekóstolj 5 nemzet ízeibe. Augusztusban a bükfürdői hotelben Nemzetek Hétvégéin vehetsz részt, ahol 5 ország nagyszerű fogásai várnak rád. Pár napra megbolydul a konyha, és spanyol, olasz, mexikói illetve természetesen magyar ízekkel kényeztetik a hotel lakóit. 

A legutóbbi spanyol hétvégén isteni tengergyümölcseis paella-t és katalán krémet kóstoltunk, de más finomságok is terítékre kerültek. Dobd a megszokottat, és utazz országon belül, mert itthon is elrepülhetsz külföldre. Igyekezz, az olasz hétvégére még pont odaérsz!

Még több információt az eseményről itt találsz!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!