A nagy zabagép gyűlöli a magyarok kedvenc italát

A dél-koreai influenszer ezúttal piacon ját, ahol lehúzott egy kupicával a magyarok egyik kedvenc röviditalából.

Tzunyang ismét nyakába vette Budapestet, és ezúttal a híres Nagyvásárcsarnokba látogatott el. Az influenszer először körbenézett a piacon, majd vásárolt egy pár kesztyűt és egy sapkát, végül az ételekre kezdett fókuszálni, és jöhetett a kajadömping.

Tzunyang halászlevet és töltött káposztát eszik egy piacon
A nagy zabagép gyűlöli a magyarok kedvenc italát

Tzunyang elsőként egy pékség felé vette az irányt, ahol egy kis pogácsát falatozott, melyet igazán ízletesnek talált, bár szerinte egy kicsit sósabb volt a kelleténél. Ezután egy puha óriáspereccel folytatta, melyről igencsak jó véleménye volt.

Tényleg a magyaroknak van a legfinomabb kenyerük.

Ezután az emeletre ment, és megkóstolta a halászlevet, a csirkepaprikást és a töltött káposztát is. Mind a három ételt nagyon finomnak találta, különösen a halászlevet, melyhez szerinte különösen illene a párolt rizs. Majd jöhetett egy kis kolbásszal töltött kenyér, melyből a kenyeret imádta, a kolbászt viszont túl sósnak és rágósnak ítélte.

Desszerttel folytatta...

...kézműves bonbonokra esett a választása. Ezután következett egy hatalmas tál sült csirke és egy jó adag vegyes köret, majd lecsúszott egy kupica Unicum is.

Azt hiszem, ez nem nekem való!

– nyilatkozott róla.

Tzunyang ezeken kívül különféle kézműves sajtokat, poharas desszertet, még egy kis csirkecombot és gyümölcssalátát is kóstolt. Egészségére!

Forrásunk volt.


Még több izgalmat itt találsz:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

40 éves lett az IKEA legendás húsgolyója, mi pedig kimentünk...

Aki életében járt már IKEA áruházban, minden bizonnyal kóstolta a legendás húsgolyójukat is, sőt, elképzelhetőnek tartom, hogy otthonra is vásárolt belőle. Azt azonban kevesen tudják, kinek köszönhetjük ezt a mára ikonikussá vált fogást, hogy mit testesít meg a tányérra halmozott golyó, szósz, borsó, krumplipüré és áfonyalekvár, vagy hogy mennyi idő és milyen sok munka szükséges ahhoz, hogy az IKEA éttermeiben új étel kerülhessen a vásárlók tányérjára. Az IKEA Magyarország jóvoltából egy háromnapos sajtóúton kaptunk választ ezekre a kérdésekre.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...