Tippelj, és nyerj Jamie Oliver könyvet!

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk. Hamarosan már 48.000 receptből válogathattok oldalunkon, mi pedig egy tippversennyel fokozzuk az izgalmakat! Játssz te is, és nyerj!

Már nem kell sokat várni, és elérjük a 48.000 receptet – köszönjük ezt a sok finomságot szorgos szakácsainknak! Új játékunkban 3 szerencsés játékos Jamie Oliver legújabb szakácskönyvét nyerheti meg. Tippelj és nyerj!

Vacsorát 15 perc alatt? Nem lehetetlen!

Nincs más dolgotok, mint hétfő délig megtippelni, hogy szerintetek leves, főétel vagy desszert lesz a 48.000. receptünk! A megfejtés beküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

Ez a játékunk véget ért! Gratulálunk a nyerteseknek, akiket e-mailben is értesítünk:

Lipták Ilona

Fekete Tibor

Takács Anikó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 trükk, ami az egyszerű köretedből elegáns ünnepit varázsol

Ha ünnep van, úgy érezhetjük, hogy mindenből a legszebbet, a legelegánsabbat kell elővenni, legyen az étkészlet, jókedv vagy éppenséggel köret. Persze az idő vagy a pénz nem mindig adott minderre: nézzük meg hát, hogy lesz a szerény karácsonyi köretből (pofonegyszerűen) elegáns!