Találkozzunk a 6. Konyhakiállításon!

Szerelem első látásra? A Konyhakiállításon mindenki megtalálja azt, ami számára a tökéletes konyhát jelenti, sőt meglepetésként még a Nosalty szerkesztőivel is találkozhattok!

Konyhatrend találkozó

A Konyhakiállítás február 27-március 1. között hatodik alkalommal mutatja be a legfrissebb konyhai trendeket - legyen az új konyha- vagy étkezőbútor, kisgép, nagygép, konyhai felszerelés vagy maga a főzés élménye - vár titeket a Budapest Sportaréna! Számos világpremier itt mutatkozik be először a régióban, valódi újdonságot mutatva a nagyközönség és a szakmai látogatók számára.

A konyha kétségtelenül otthonunk egyik legfontosabb része, melynek megtervezése és kialakítása az építkezés legnehezebb és legtöbb szakértelmet igénylő feladata. A kiállításon nemcsak konyhabútor- és konyhagép-újdonságok, hanem teljes enteriőrök is lesznek, így akár az egész ház belső kialakítására találhattok megoldásokat és professzionális partnereket, ha építkezés vagy nagy felújítás előtt álltok.

Minden eddiginél erősebb gépes felhozatallal találkozhattok az idei Konyhakiállításon. A legtöbb beépíthető és szabadonálló nagygépből vadonatúj kollekció mutatkozik be a rendezvényen, a kisgépeket pedig profi szakácsok, többek között a Nosalty szerkesztői fogják tesztelni, de erről majd később... A gépek minden funkcióját megismerhetitek, sőt, még titkos fortélyokat, szakmai fogásokat is elleshettek a séfektől. A fantasztikus dizájnelszívókat, az egy gombnyomásra forró vizet készítő csaptelepet, a konyhai komposztálót és a sous vide kádat, az éttermi szakácsok egyik kedvenc univerzális kisgépét, a Thermomixet is kipróbálhatjátok. Kiegészítők terén is széles választék vár titeket a helyszínen - a késektől az edényeken át egészen a világhírű Herendi porcelánig.

Idén is magas színvonalú gasztronómiai kísérőprogram fűszerezi a kiállítást. A Bosch Nagyszínpadon a legismertebb hazai sztárséfek és bloggerek – Fűszeres Eszter, Mautner Zsófi és Bede Robi – fellépései mellett ázsiai és spanyol ételek is készülnek majd, lesznek fantasztikus desszertek és street food bemutató is. A másik állandó gasztrohelyszínen, az OTP Klub „látványkonyhájában” egész hétvégén olasz ételek és bemutatók várják az olasz konyha és életérzés szerelmeseit. Itt találkozhattok ízHuszárral és Dacotával, a Nosalty két bloggerével, szerkesztőjével, akik elhozzák nektek Itália ízeit. Megmutatják, ők hogyan készítik a carponátát, a körtés-kéksajtos raviolit és a narancsos olívaolaj-tortát. Az elkészült finomságokat meg is kóstolhatjátok!

Feltétlenül regisztráljatok a Konyhakiállítás honlapján, hogy esélyetek legyen megnyerni a nagyértékű nyeremények egyikét: az egyhetes romantikus toszkán utazást, vagy fődíjként a Bosch most bemutatkozó Serie8 intelligens sütőjét!

Tehát még egyszer: Konyhakiállítás!

Időpontja: 2015. február 27–március 1.

Helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna

Még több információ a Konyhakiállításról itt!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.