Nézd meg Adaline varázslatos életét premier előtt!

Szereted a romantikus drámákat? Akkor neked is ott a helyed az Adeline varázslatos élete (12) c. film budapesti, premier előtti vetítésén! 

Itt a tavasz egyik legjobban várt filmje A pletykafészekből megismert Blake Lively főszereplésével! Szeretnéd Te is elsőként látni Adaline varázslatos életét? Siess, mert a játék csak hétvégén tart!

Válaszolj egy kérdésünkre 2015. 04.18-án 10 órától 2015. 04.19. 23:59-ig, sorsolás 04.20-án! A válasz beküldésével minden résztvevő elfogadja a Játékszabályzatot és a Nosalty.hu látogatói feltételeit.

A filmről

A film a 29 éves Adaline varázslatos életét meséli el, aki egy majdnem végzetes baleset után nem öregszik tovább. A 20. században a lány egy nagy világkörüli utazásba fog, miközben megőrzi titkát. Azonban találkozik egy férfival, aki mindörökre megváltoztatja életét.

Játssz és nyerj!

Válaszolj egy kérdésre vasárnap éjfélig, hogy Tied legyen a 10 db páros belépő egyike a film budapesti, premier előtti vetítésére!

A játék megfejtéséhez itt találsz segítséget!

Kisorsoltuk a nyerteseket!

Gratulálunk a nyerteseknek, akiket e-mailben is értesítettünk!

  • Bajusz János
  • Szabóné Novai Magdolna
  • Bátori Dénes
  • Sasvári Viktor
  • Tarjányi Máté
  • Rétfalvi Eszter
  • Csetényi Ildikó
  • Roskó Dóra
  • Farkas Csilla Dorottya
  • Andorkó Tibor
Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Meleg előételek karácsonyra

Ha az első fogást sem hidegen tálalnád, akkor válasz valamilyen meleg előételt karácsonyra. Ezek alapból egy kicsit különlegesebbek, így biztosan elkápráztatod majd a vendégsereget velük.

Nosalty

További cikkek