Nem tudja kimondani, hogy banán! CUKI VIDEÓ.

Ti emlékeztek arra, vagy mesélt nektek anyukátok arról, hogy kicsiként milyen szavakat nem tudtatok kimondani? 

Az biztos, hogy mindenkinek voltak szavak kiskorában, amiket nehezen tanult meg kiejteni, és egy ideig helyette valószínűleg egész mást mondott, anyukája pedig szótárat írt hozzá az óvónőknek, hogy értsék.

Na, úgy fest, ennél a cukor gombahajú kisfiúnál az angol 'BANANA' szó ilyen. Egyszerűen nem sikerül eltalálnia, hogy két 'NA' szótag van benne. Nem egy és nem három. NÉZZÉTEK!

A lényeg, hogy legalább a banán az övé lesz a végén. Tök mindegy, hogy mondják, csak hadd egye meg :)

Ezen is nevetni fogsz!

Sose süss gnocchit olajban - kivéve, ha röhögni akarsz!

Címlapról ajánljuk

5 magyar étterem a Michelin-kalauzból, amiről talán még nem hallottál

Hol van már az az korszak, amikor egy kezünkön meg tudtuk számolni a hazai Michelin-csillagos éttermeket! Jelenleg összesen 72 magyar éttermet ajánl a francia bázisú Michelin-kalauz, köztük a legtöbb a Michelin-tányér jelzést kapja a nemzetközi ítészektől. Ez még nem jelent Michelin-csillagot, de egy adott helyen ezeket az éttermeket is ajánlja a kalauz, kiemelkedő konyhai teljesítményük révén. 5 olyan hazai étterem következik vidéken és Budapesten, amelyekről kevesebbet hallani, pedig megérdemlik a figyelmet!

Nosalty

További cikkek

4 tipp, mire használd az út széli ringlót, azaz a...

Ringló, cseresznyeszilva, lotyószilva, mirabella vagy egyszerűen csak fosóka. Mind jól ismerjük a magyar települések elmaradhatatlan útszéli gyümölcsét, de azt kevesen tudjuk, hogy mennyi mindenre fel lehet használni ezt az alulértékelt termést.