Mit főzzek ma? 2016.10.06. csütörtök

Segíteni szeretnénk a naponta felmerülő, unásig ismételt "Mit főzzek ma?" kérdésben nektek - ezúttal egy kiadós magyaros levest + csodás tésztaételt + gyors tortát hoztunk!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkkal szeretnénk segíteni nektek a napi menü kitalálásában. Kövessétek a recepteket, vagy inspirálódjatok belőlük!

LEVES:

Tárkonyos krumplileves kolbásszal

A receptért KATT a képre!

Még több levestippért ide kattints!

FŐÉTEL:

Krémesen lágy sajtos tészta

A tészta receptjéért KATT a képre!

Még több tésztaételért ide kattints!

DESSZERT:

Lusta almatorta

A tortareceptért KATT a képre!

Még több tortát itt találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek