A "mi" pulinkkal édesget reklámjában a Dr Pepper!

Egy magyar puli ejti rabul a szíveket az amerikai üdítőital legújabb reklámjában, ami pár nap alatt a Dr Pepper egyik legsikeresebb kisfilmje lett!

A Dr Pepper az Amerikai Egyesült Államokban népszerű szénsavas – eredetileg mandulaízű – üdítőitalmárka, ami már sok helyen Magyarországon is kapható. De nem csak ez a kapocs az üdítő és a köztünk, hanem a cég legújabb reklámfilmje, amiben a világszerte ismert magyar terelőkutyafajta, egy puli kapott főszerepet.

Úgy tűnik, az üdítőmárka marketingesei jól döntöttek, amikor reklámjukba a "Mop Dog"-nak (azaz "Felmosórongy Kutyának") nevezett pulit hívták meg, hiszen az alig pár hete megjelent videó és legendás magyar kutya már az egész világot levette a lábáról.

Olvastad már?

Szupermarketben bulizik a Scooter

Az alig egyperces reklámban a puli gazdátlanul kóborol az utcákon, amikor a Dr Pepper egyik munkatársával összetalálkozik, aki összeszedi, hogy egy menhelyre vigye a kedves, de gazdi nélküli kutyát. Persze a történet itt még nem ér véget, nézd meg az ultracuki reklámban a "mi" pulink szívderítő sztoriját!

Olvastad már?

Itt a világ első tejeskávémeséje 1000 lattéból

(via eztnezd)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ünnepi bevásárlás egyszerűen!

Az ünnepi készülődés nemcsak ráhangolódást, de komoly szervezést is igényel. Szerencsére nálunk, az ALDI-ban mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet, legyen szó a karácsonyi vagy épp szilveszteri menü alapanyagairól, a kedvenc süteményed hozzávalóiról, otthonod ünnepi dekorációjáról vagy a családodnak és barátaidnak szánt ajándékokról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!