A "mi" pulinkkal édesget reklámjában a Dr Pepper!

Egy magyar puli ejti rabul a szíveket az amerikai üdítőital legújabb reklámjában, ami pár nap alatt a Dr Pepper egyik legsikeresebb kisfilmje lett!

A Dr Pepper az Amerikai Egyesült Államokban népszerű szénsavas – eredetileg mandulaízű – üdítőitalmárka, ami már sok helyen Magyarországon is kapható. De nem csak ez a kapocs az üdítő és a köztünk, hanem a cég legújabb reklámfilmje, amiben a világszerte ismert magyar terelőkutyafajta, egy puli kapott főszerepet.

Úgy tűnik, az üdítőmárka marketingesei jól döntöttek, amikor reklámjukba a "Mop Dog"-nak (azaz "Felmosórongy Kutyának") nevezett pulit hívták meg, hiszen az alig pár hete megjelent videó és legendás magyar kutya már az egész világot levette a lábáról.

Olvastad már?

Szupermarketben bulizik a Scooter

Az alig egyperces reklámban a puli gazdátlanul kóborol az utcákon, amikor a Dr Pepper egyik munkatársával összetalálkozik, aki összeszedi, hogy egy menhelyre vigye a kedves, de gazdi nélküli kutyát. Persze a történet itt még nem ér véget, nézd meg az ultracuki reklámban a "mi" pulink szívderítő sztoriját!

Olvastad már?

Itt a világ első tejeskávémeséje 1000 lattéból

(via eztnezd)

Címlapról ajánljuk

További cikkek