Melyik a legbonyolultabb recept?

Nevezz be a Jar Platinum receptversenyére, készítsd a „Legbonyolultabb ételt", és nyerj meghívást egy közös főzőkurzusra Bereznay Tamással! (x)

Van olyan étel a tarsolyodban, amiért képes hazarohanni az egész család, és rögtön mindenki azt kérdezi, hogy a csudába készítetted el, hiszen annyira bonyolultnak tűnik? Nos, ha igen, az új Jar Platinum várja jelentkezésedet az első olyan receptvadászatba, ahol a legbonyolultabban elkészíthető fogásokat keressük. Készen állsz a kihívásra? Akkor vedd fel a kesztyűt, hogy megtaláljuk a legkomplikáltabb előételeket, főételeket és desszerteket!

Hogy szállhatsz be a versengésbe?

A részvétel egyszerű – töltsd fel saját, nehezen elkészíthető receptedet a www.everydayme.hu-ra 2013. június 16. és július 21. között. Ne feledd, okosan kell választanod, mert kategóriánként (előétel, főétel, desszert) csak egy recepttel indulhatsz! A javaslatodat a portál látogatói és szakmai zsűrink bírálja el. A Jar Platinum receptverseny zsűrielnöke Bereznay Tamás séf, tagjai: Gombos Edina, Harsányi Levente, a Jar márka gyártója és forgalmazója, a Procter&Gamble képviselője, valamint a Rita konyhája, a Food and Wine gasztroblogok szerzői.

Minden kategóriából a 10 legjobb recept beküldőit díjazzuk, akik egészen kivételes meghívást nyernek egy gasztrokurzusra Bereznay Tamással és egy-egy gasztrobloggerrel.

Szóval ne tétovázz, kapd elő a receptgyűjteményedet, válaszd ki belőle a legjobb és legbonyolultabb receptet, és küldd el nekünk! Vagy ha netán van kedvenc ételed, amit feldobnál kicsit, a legjobb alkalom, hogy most próbálkozz az újítással! Legyen a főzés számodra a legnagyobb szenvedély és kaland, amit velünk is megosztasz!

Persze akkor is van neked feladatunk, ha a szeretsz főzni, de nem érzel kedvet a versenyben való részvételhez: szavazz kedvenc ételeidre, és nyerj te is! Minden héten egy egész évre elegendő Jar ajándékcsomagot sorsolunk ki a szavazók között.

Az új Jar Platinummal a mosogatás többé már nem kihívás!

Ne is törődj a felfordulással – nem számít, mennyire lesznek zsírosak az edények, vagy, hogy van-e mosogatógéped. Legyen szó bármilyen mosogatási feladatról, a Jar Platinum számára nem jelenthet kihívást! Újra és újra megfőzheted, javítgathatod a receptedet, míg tökéletes nem lesz. Próbáld ki te magad… a tisztaság lesz a bizonyíték.

Még több információért, és a Jar Platinum receptbajnokságára való nevezéshez látogass el a www.everydayme.hu-ra! (x)

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk