Indul a Vénusz húsvéti receptversenye!

Teremts te is húsvéti hangulatot süteményeddel, oszd meg velünk a receptedet, és nyerd meg a Sencor konyhai mérlegek illetve a karton Vénusz Vajízű étolajak egyikét!

Mutasd meg, Te milyen trükkökkel, motívumokkal készülsz a húsvétra! 2015. március 9. és április 8. között töltsd fel bármilyen margarinnal vagy étolajjal készült sütis receptedet fényképpel együtt a NoSalty oldalára, és buzdítsd ismerőseidet, hogy szavazzanak rád! Nyerd meg a Vénusz ajándékait, az első öt helyezett Sencor konyhai mérleggel lesz gazdagabb.A húsvét kicsik és nagyok egyik kedvenc időszaka, hiszen a tavasz beköszöntével végleg lerázhatjuk magunkról a tél szürkeségét, és végre újra a családi együttlétről, a jókedvű közös étkezésekről szólhat a közelgő ünnep. Mindez persze újabb kihívások elé állítja a háziasszonyokat: hogy a már jól bevált recept alapján készülő finomságok valami újdonsággal is meglepjék a családtagokat.

Ehhez néha elég az is, ha a kedvenc süteményükre húsvéti díszítés kerül, vagy ha az édességek a teltebb ízvilág kedvéért a Vénusz margarinok és étolajak vajas ízével és illatával egészülnek ki.

Indulj a Vénusz receptversenyén, a legnépszerűbb receptek beküldői garantált nyereményben részesülnek:

  • Az első 10 helyezett egy-egy karton Vénusz Vajízű étolajat,
  • az első 5 helyezett az étolaj mellé egy-egy Sencor konyhai mérleget is kap.

És ha máris sietsz a konyhába, egy tippet mis is adhatunk: próbáld ki receptjeidhez a Vénusz Margarint Valódi vajjal vagy a Vénusz Vajízű étolajat, hogy süteményeid még ínycsiklandóbb vajas ízzel gazdagodjanak!

Hogyan tudok nevezni a receptversenybe?

Akkor most tudd meg, mi a teendőd: 2015. március 9. és április 8. között készítsd el a legizgalmasabb Vénusz termékek felhasználásával sütött húsvéti recepted, lőj róla egy csodálatos képet, és töltsd fel a NoSalty.hu saját oldalán a„Beküldés" menüpontban, majd kattints a „Benevezek” gombra, és nevezd be a Vénusz húsvéti receptversenyébe. A legszebb, legkülönlegesebb receptekkel indulók megnyerhetik a fentiekben részletezett értékes ajándékaink egyikét!

Hogyan szavazhatok?

A NoSalty.hu rendszerén belül a játék teljes időtartama alatt a Vénusz húsvéti receptverseny oldalán a recept kiválasztása után a „Szavazok” gombra kattintva lehet szavazni. A receptekre szavazni kizárólag a NoSalty.hu-n regisztrált felhasználók tudnak. Szavazni naponta egyszer lehet a beküldött recept oldalán található „Szavazok!” gombbal.

A szavazatok állását itt követhetedA receptversenyünk pontos szabályzatát itt olvashatod! A játék résztvevői elfogadják a Nosalty felhasználói feltételeit.

További információt a Vénusz termékeiről itt találsz!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legízesebb húsvéti töltelékek

A húsvéti töltelék elmaradhatatlan része az ünnepi felhozatalnak: a sonka mellett például kiválóan mutat majd a kedvenc ízeinkkel (és persze tojással) telepakolt felfújt.

Húsvéti krémes sütemények

Húsvéti krémes süteményeket szeretnétek az ünnepi asztalra? Itt vagyunk mi, hogy 11 szemkápráztató sütivel gyarapítsuk a recepttáraitokat.