Indul a Vénusz húsvéti receptversenye!

Teremts te is húsvéti hangulatot süteményeddel, oszd meg velünk a receptedet, és nyerd meg a Sencor konyhai mérlegek illetve a karton Vénusz Vajízű étolajak egyikét!

Mutasd meg, Te milyen trükkökkel, motívumokkal készülsz a húsvétra! 2015. március 9. és április 8. között töltsd fel bármilyen margarinnal vagy étolajjal készült sütis receptedet fényképpel együtt a NoSalty oldalára, és buzdítsd ismerőseidet, hogy szavazzanak rád! Nyerd meg a Vénusz ajándékait, az első öt helyezett Sencor konyhai mérleggel lesz gazdagabb.A húsvét kicsik és nagyok egyik kedvenc időszaka, hiszen a tavasz beköszöntével végleg lerázhatjuk magunkról a tél szürkeségét, és végre újra a családi együttlétről, a jókedvű közös étkezésekről szólhat a közelgő ünnep. Mindez persze újabb kihívások elé állítja a háziasszonyokat: hogy a már jól bevált recept alapján készülő finomságok valami újdonsággal is meglepjék a családtagokat.

Ehhez néha elég az is, ha a kedvenc süteményükre húsvéti díszítés kerül, vagy ha az édességek a teltebb ízvilág kedvéért a Vénusz margarinok és étolajak vajas ízével és illatával egészülnek ki.

Indulj a Vénusz receptversenyén, a legnépszerűbb receptek beküldői garantált nyereményben részesülnek:

  • Az első 10 helyezett egy-egy karton Vénusz Vajízű étolajat,
  • az első 5 helyezett az étolaj mellé egy-egy Sencor konyhai mérleget is kap.

És ha máris sietsz a konyhába, egy tippet mis is adhatunk: próbáld ki receptjeidhez a Vénusz Margarint Valódi vajjal vagy a Vénusz Vajízű étolajat, hogy süteményeid még ínycsiklandóbb vajas ízzel gazdagodjanak!

Hogyan tudok nevezni a receptversenybe?

Akkor most tudd meg, mi a teendőd: 2015. március 9. és április 8. között készítsd el a legizgalmasabb Vénusz termékek felhasználásával sütött húsvéti recepted, lőj róla egy csodálatos képet, és töltsd fel a NoSalty.hu saját oldalán a„Beküldés" menüpontban, majd kattints a „Benevezek” gombra, és nevezd be a Vénusz húsvéti receptversenyébe. A legszebb, legkülönlegesebb receptekkel indulók megnyerhetik a fentiekben részletezett értékes ajándékaink egyikét!

Hogyan szavazhatok?

A NoSalty.hu rendszerén belül a játék teljes időtartama alatt a Vénusz húsvéti receptverseny oldalán a recept kiválasztása után a „Szavazok” gombra kattintva lehet szavazni. A receptekre szavazni kizárólag a NoSalty.hu-n regisztrált felhasználók tudnak. Szavazni naponta egyszer lehet a beküldött recept oldalán található „Szavazok!” gombbal.

A szavazatok állását itt követhetedA receptversenyünk pontos szabályzatát itt olvashatod! A játék résztvevői elfogadják a Nosalty felhasználói feltételeit.

További információt a Vénusz termékeiről itt találsz!

Hozzászólások

Törölt felhasználó

hiába kattintok a nevezésre nem történik semmi....:(

Miss Lemon

Kedves Anett1! Milyen recepttel szeretnél nevezni? Küldd el a linkjét, és utána nézünk! Üdv: Kata

Törölt felhasználó

Miss Lemon Rehova Kata köszi sikerült feltöltenem de sajna kb. 2 hete feldolgozás alatt van:) esetleg utána néznél? kösziiiiiiiiiiiiiiiii:))

Miss Lemon

Kedves Anett1! A kekszes joghurttortával szeretnél nevezni? Megkerestem, és annak idején én írtam a recepttel kapcsolatban neked levelet, hogy másik képre volna szükség, ezért van feldolgozás alatt még mindig. Ha sikerül kicserélned a képet egy távolabbira, világosabbra, és megírod nekem, akkor gyorsan aktiválni tudjuk a receptedet, viszont a versenyre úgy látom, hogy nem fogsz tudni nevezni vele, mert a hozzávalók között nem szerepel sem margarin, sem napraforgó olaj. Kata

Törölt felhasználó

nem kaptam meg a levelet:( vajat irtam de átírom margarinra akkor :) kész kicseréltem a képet is :) és köszi:)

Miss Lemon

Kedves Anett1! Be is neveztük a receptedet, sok sikert a versenyen! Kata

Törölt felhasználó

kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))

-Likőr-

'Mutasd meg, Te milyen trükkökkel, motívumokkal készülsz a húsvétra!' -ez az els? mondata a játékszabályzatnak, de a feltöltött fotók közül alig néhány felel meg ennek! Mégis gy?lnek a szavazatok:-D Akkor most hogy is van ez?

Artemisz

Jó a meglátásod. :) Kétes dics?ség az, amelyik úgy születik, hogy minden ismer?s fel van szólítva a folyamatos szavazásra...

Esteraki

Miért nem tudom benevezni a sütimet?! :( http://www.nosalty.hu/recept/bounty-tekercs

Miss Lemon

Kedves Esteraki! Receptedet elindítottuk, jó versenyzést kívánunk! Üdv: Kata

Esteraki

Köszönöm szépen!

Schelek

Nekem nem jelenik meg a "benevezek" gomb. Ezt a receptet szeretném: http://www.nosalty.hu/recept/palacsintatorta-vegyes-toltelekkel A segítséget el?re is köszönöm!

Miss Lemon

Kedves Schelek! Beneveztük recepted, jó versenyzést kívánunk! Üdv: Kata

Schelek

Köszönöm!!!! :)

Törölt felhasználó

nem kaptam meg a levelet:( vajat irtam de átírom margarinra akkor :) kész kicseréltem a képet is :) és köszi:)

Törölt felhasználó

Vége van a versenynek? Már nem lehet szavazni?

Címlapról ajánljuk

További cikkek