Indul a Vénusz húsvéti receptversenye!

Teremts te is húsvéti hangulatot süteményeddel, oszd meg velünk a receptedet, és nyerd meg a Sencor konyhai mérlegek illetve a karton Vénusz Vajízű étolajak egyikét!

Mutasd meg, Te milyen trükkökkel, motívumokkal készülsz a húsvétra! 2015. március 9. és április 8. között töltsd fel bármilyen margarinnal vagy étolajjal készült sütis receptedet fényképpel együtt a NoSalty oldalára, és buzdítsd ismerőseidet, hogy szavazzanak rád! Nyerd meg a Vénusz ajándékait, az első öt helyezett Sencor konyhai mérleggel lesz gazdagabb.A húsvét kicsik és nagyok egyik kedvenc időszaka, hiszen a tavasz beköszöntével végleg lerázhatjuk magunkról a tél szürkeségét, és végre újra a családi együttlétről, a jókedvű közös étkezésekről szólhat a közelgő ünnep. Mindez persze újabb kihívások elé állítja a háziasszonyokat: hogy a már jól bevált recept alapján készülő finomságok valami újdonsággal is meglepjék a családtagokat.

Ehhez néha elég az is, ha a kedvenc süteményükre húsvéti díszítés kerül, vagy ha az édességek a teltebb ízvilág kedvéért a Vénusz margarinok és étolajak vajas ízével és illatával egészülnek ki.

Indulj a Vénusz receptversenyén, a legnépszerűbb receptek beküldői garantált nyereményben részesülnek:

  • Az első 10 helyezett egy-egy karton Vénusz Vajízű étolajat,
  • az első 5 helyezett az étolaj mellé egy-egy Sencor konyhai mérleget is kap.

És ha máris sietsz a konyhába, egy tippet mis is adhatunk: próbáld ki receptjeidhez a Vénusz Margarint Valódi vajjal vagy a Vénusz Vajízű étolajat, hogy süteményeid még ínycsiklandóbb vajas ízzel gazdagodjanak!

Hogyan tudok nevezni a receptversenybe?

Akkor most tudd meg, mi a teendőd: 2015. március 9. és április 8. között készítsd el a legizgalmasabb Vénusz termékek felhasználásával sütött húsvéti recepted, lőj róla egy csodálatos képet, és töltsd fel a NoSalty.hu saját oldalán a„Beküldés" menüpontban, majd kattints a „Benevezek” gombra, és nevezd be a Vénusz húsvéti receptversenyébe. A legszebb, legkülönlegesebb receptekkel indulók megnyerhetik a fentiekben részletezett értékes ajándékaink egyikét!

Hogyan szavazhatok?

A NoSalty.hu rendszerén belül a játék teljes időtartama alatt a Vénusz húsvéti receptverseny oldalán a recept kiválasztása után a „Szavazok” gombra kattintva lehet szavazni. A receptekre szavazni kizárólag a NoSalty.hu-n regisztrált felhasználók tudnak. Szavazni naponta egyszer lehet a beküldött recept oldalán található „Szavazok!” gombbal.

A szavazatok állását itt követhetedA receptversenyünk pontos szabályzatát itt olvashatod! A játék résztvevői elfogadják a Nosalty felhasználói feltételeit.

További információt a Vénusz termékeiről itt találsz!

Hozzászólások (6)

Törölt felhasználó

hiába kattintok a nevezésre nem történik semmi....:(

Miss Lemon

Kedves Anett1! Milyen recepttel szeretnél nevezni? Küldd el a linkjét, és utána nézünk! Üdv: Kata

Törölt felhasználó

Miss Lemon Rehova Kata köszi sikerült feltöltenem de sajna kb. 2 hete feldolgozás alatt van:) esetleg utána néznél? kösziiiiiiiiiiiiiiiii:))

Miss Lemon

Kedves Anett1! A kekszes joghurttortával szeretnél nevezni? Megkerestem, és annak idején én írtam a recepttel kapcsolatban neked levelet, hogy másik képre volna szükség, ezért van feldolgozás alatt még mindig. Ha sikerül kicserélned a képet egy távolabbira, világosabbra, és megírod nekem, akkor gyorsan aktiválni tudjuk a receptedet, viszont a versenyre úgy látom, hogy nem fogsz tudni nevezni vele, mert a hozzávalók között nem szerepel sem margarin, sem napraforgó olaj. Kata

Törölt felhasználó

nem kaptam meg a levelet:( vajat irtam de átírom margarinra akkor :) kész kicseréltem a képet is :) és köszi:)

Miss Lemon

Kedves Anett1! Be is neveztük a receptedet, sok sikert a versenyen! Kata

Törölt felhasználó

kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))

-Likőr-

'Mutasd meg, Te milyen trükkökkel, motívumokkal készülsz a húsvétra!' -ez az els? mondata a játékszabályzatnak, de a feltöltött fotók közül alig néhány felel meg ennek! Mégis gy?lnek a szavazatok:-D Akkor most hogy is van ez?

Artemisz

Jó a meglátásod. :) Kétes dics?ség az, amelyik úgy születik, hogy minden ismer?s fel van szólítva a folyamatos szavazásra...

Esteraki

Miért nem tudom benevezni a sütimet?! :( http://www.nosalty.hu/recept/bounty-tekercs

Miss Lemon

Kedves Esteraki! Receptedet elindítottuk, jó versenyzést kívánunk! Üdv: Kata

Esteraki

Köszönöm szépen!

Schelek

Nekem nem jelenik meg a "benevezek" gomb. Ezt a receptet szeretném: http://www.nosalty.hu/recept/palacsintatorta-vegyes-toltelekkel A segítséget el?re is köszönöm!

Miss Lemon

Kedves Schelek! Beneveztük recepted, jó versenyzést kívánunk! Üdv: Kata

Schelek

Köszönöm!!!! :)

Törölt felhasználó

nem kaptam meg a levelet:( vajat irtam de átírom margarinra akkor :) kész kicseréltem a képet is :) és köszi:)

Törölt felhasználó

Vége van a versenynek? Már nem lehet szavazni?

Címlapról ajánljuk

11 húsleves-variáció, ami anyu és nagyi főztjére emlékeztet

Gőzölgő-aranyló húsleves, melybe annyi sárgarépa, zeller, fehérrépa, karalábé, cérnametélt és főtt hús kerül, amennyi nagyi merőkanalába belefér. Te milyen hússal szereted? Kerül bele nálatok gyömbér? Esetleg citrom? Próbálj ki különféle variációkat, és gubózz be egy tál isteni húslevessel, mert annál jobb nincs is!

Nosalty

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek