Ilyen hűtőt szeretünk

Szeretnéd elkerülni az ételpazarlást, és gazdagodnál egy csodás konyhai társsal? Akkor az új Supreme NoFrost termékcsalád innovatív technológiája segít Neked. (x)

Whirlpool-újdonság európai igényekre szabva

Minden harmadik háztartásban a hűtő a legfontosabb berendezés – derül ki a Whirlpool több európai országra kiterjedő kutatásából. A belgáknál, hollandoknál és svédeknél az elegáns hűtő a kedvenc, mert jól mutat a minimalista konyhában, az olaszok és franciák pedig megszállottjai az ételek praktikus és szemet gyönyörködtető elrendezésének. Európa többsége heti nagybevásárlással tölti fel tágas hűtőjét, de több helyen - főként a lengyeleknél - a zöldségek-gyümölcsök, tejtermékek és húsfélék napi vásárlása a népszerű, így kerülve el az ételpazarlással járó felhalmozást.

Az európaiak 86 százaléka csökkentené a pazarlást, ezért hűtőjüktől a minél hosszabb tárolást várják, amiben a Supreme NoFrost termékcsalád innovatív technológiája segít. Elegáns külső és hasznosan kialakított belső jellemzi az új generációs Whirlpool-hűtőket. Egymástól független no-frost rendszerek biztosítják a hűtő- és a fagyasztórészben az optimálisan alacsony páraszintet és a jégmentes klímát. A 6. ÉRZÉK technológia az ideális hűtési állapot fenntartására ügyel, míg a fagyasztórész Activ0° rekesze tovább őrzi a húsok és halak frissességét.

Ezeket olvastad már?

A Supreme NoFrost hűtők európai megoldást jelentenek mindenkinek, aki hangulatosabb konyhára vágyik, és az ételpazarlást is elkerülné.

Tudj meg többet a Whirlpool új termékeiről itt!

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.