Így használd a puffadás-kalkulátort!

Válaszd ki, mit ettél ebédre vagy vacsorára, és a  puffadás-kalkulátor megmondja, mennyire puffasztó a kiválasztott étel.

A kalkulátor használata:

1. Az egyes fogás- és étel típusoknál a legördülő listák segítségével válaszd ki először az elfogyasztott étel kategóriáját, majd az adott ételt.

Ezt követően add meg az elfogyasztott mennyiséget.

Ha a fentieket megadtad, kattints fogásonként a színes mezők alján található "ok" gombra.

A fogások alatt megjelennek az általad kiválasztott ételek. Ha másik ételt szeretnél az adott fogásnál megadni vagy más mennyiséget, akkor az "X"-re kattintva tudod a felsorolásból törölni.

2. Ha megadtál minden ételt, amit szeretnél, kattints a "számold ki" gombra. (ide nem kellene egy felkiáltójel?)

3. Ekkor a rendszer egy három fokozatú skálán értékeli a menüd puffasztó hatását, amely lehet "nem" vagy "enyhén" vagy "nagyon" puffasztó hatású. Az értékelés az általad kiválasztott ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagok puffasztó hatásának figyelembe vételével történik.

Címlapról ajánljuk

Vegán ünnepi menü

Legyen az idei karácsony fénypontja egy vegán ünnepi menü! Ugyan nem hagyományos, nem tradicionális, mégis tömve van jobbnál jobb, ízes fogásokkal.

Nosalty

További cikkek

Régi házi sütemények karácsonyra

Méteres sütemény, zserbó, flódni vagy porcukorban forgó hókifli. Ki ne ismerné ezeket a régi, házi süteményeket, melyek a karácsonyi süteményes tálca sztárjai?