Így használd a puffadás-kalkulátort!

Válaszd ki, mit ettél ebédre vagy vacsorára, és a  puffadás-kalkulátor megmondja, mennyire puffasztó a kiválasztott étel.

A kalkulátor használata:

1. Az egyes fogás- és étel típusoknál a legördülő listák segítségével válaszd ki először az elfogyasztott étel kategóriáját, majd az adott ételt.

Ezt követően add meg az elfogyasztott mennyiséget.

Ha a fentieket megadtad, kattints fogásonként a színes mezők alján található "ok" gombra.

A fogások alatt megjelennek az általad kiválasztott ételek. Ha másik ételt szeretnél az adott fogásnál megadni vagy más mennyiséget, akkor az "X"-re kattintva tudod a felsorolásból törölni.

2. Ha megadtál minden ételt, amit szeretnél, kattints a "számold ki" gombra. (ide nem kellene egy felkiáltójel?)

3. Ekkor a rendszer egy három fokozatú skálán értékeli a menüd puffasztó hatását, amely lehet "nem" vagy "enyhén" vagy "nagyon" puffasztó hatású. Az értékelés az általad kiválasztott ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagok puffasztó hatásának figyelembe vételével történik.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek