Így használd a puffadás-kalkulátort!

Válaszd ki, mit ettél ebédre vagy vacsorára, és a  puffadás-kalkulátor megmondja, mennyire puffasztó a kiválasztott étel.

A kalkulátor használata:

1. Az egyes fogás- és étel típusoknál a legördülő listák segítségével válaszd ki először az elfogyasztott étel kategóriáját, majd az adott ételt.

Ezt követően add meg az elfogyasztott mennyiséget.

Ha a fentieket megadtad, kattints fogásonként a színes mezők alján található "ok" gombra.

A fogások alatt megjelennek az általad kiválasztott ételek. Ha másik ételt szeretnél az adott fogásnál megadni vagy más mennyiséget, akkor az "X"-re kattintva tudod a felsorolásból törölni.

2. Ha megadtál minden ételt, amit szeretnél, kattints a "számold ki" gombra. (ide nem kellene egy felkiáltójel?)

3. Ekkor a rendszer egy három fokozatú skálán értékeli a menüd puffasztó hatását, amely lehet "nem" vagy "enyhén" vagy "nagyon" puffasztó hatású. Az értékelés az általad kiválasztott ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagok puffasztó hatásának figyelembe vételével történik.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...