Szerencsésnek mondhatom magam mert a hobbim lett a szakmám. Az általános iskola után a főzés töltötte ki az időm nagy részét, szakácsnak tanultam.
![](https://image-api.nosalty.hu/nosalty/images/article-images/cD/Mj/ZZMg6id6qVvYaz7Fhp1j5vggXIxkJ6ad5FL8CuJB.jpeg?p=lqip-16%3A9&s=d3e6519a1d6d1558cae630eca23cb9ba)
Később továbbtanultam és Vendéglátó menedzser felsőfokú szakképesítést szereztem Dolgoztam gyorsétteremben, pizzériában, szállodában, jelenleg saját éttermeimet irányítom.
Ezeket olvastad már?
Kedvencem a hidegkonyha és a rendezvényszervezés. Nagy örömöt okoz két nagy fiamnak a szakácsművészet rejtelmeinek átadása, melynek eredményeként mindketten szeretnek főzni, kísérletezni a konyhában. Ez emlékeztet régi Önmagamra, tanulóéveimre, gyakoroltam rendesen otthon, amikor csak lehetett. Több, kevesebb sikerrel.
Ezeket olvastad már?
Egyik alkalommal a burgonya főzelék volt a feladat. Előkészültem a feladatra, megpucoltam két szem burgonyát, feltettem főzni és készítettem egy rántást is. Amikor megfőtt a burgonya, berántottam, de nem akart elég sűrű lenni, nosza újra készítettem még egy rántást azt is is belekevertem a főzelékbe…most meg túl sűrű lett, na de semmi gond egy kis víz mindent megold, felöntöttem a kellő sűrűség eléréséhez. Az elmélet jónak tűnt, az eredmény egy teli fazék kiforralt rántás nulla burgonya ízzel...
![](https://image-api.nosalty.hu/nosalty/images/article-images/4N/oo/AdCgnjTPXFzGzxGRrVuEieP1wxVhaZS8WPbi6EID.jpeg?p=lqip-16%3A9&s=0cdb538f0cf95fc09e382c1e5931e4e4)
De tanulságnak jó volt, az iskolában egyszer amikorkelkáposzta főzeléket készítettem 5 -öst kaptam (amit kétszer rántottam be... )