Égess el 500 kalóriát 2 óra alatt!

Meg sem kell mozdulnod, az étrendre sem kell figyelni, még akár a kanapén is ücsöröghetsz kedvenc sorozatod előtt.

Itt a nagy lehetőség, hogy gyorsan, könnyen elégessünk 500 kalóriát 2 óra alatt.

Na persze nem úgy, ahogy a képen látható hölgy, hanem sokkal „egyszerűbben"!

Fogyókúrát segítő eszközökből nincs hiány, az biztos. Elég csak a televíziós reklámcsatornákra kapcsolnunk, és tuti, hogy találunk pár terméket hasizomra, popsirázásra, izomstimulálásra, egyhelybenülve fogyásra.

Most pedig itt egy mellény!

A Cool Fat Burner mellény használatával extrém kalóriaégetést érhetünk el. Elvileg úgy működik (?), hogy a felnőtt korban a nyaki tájékon elhelyezkedő maradék barna zsírszövetet (ennek a fajta zsírszövetnek az aránya csecsemőkorunkban a legnagyobb, majd fokozatosan csökken) aktiválja a hűtőmellényen keresztül, így serkentve magasabb intenzitású kalóriaégetésre a szervezetünket.

Öltsük fel ezt a mellényt, ami már akár 60 dollárért (~17 000 Ft) a miénk lehet! (Feltéve, ha az USA-ban élünk, egyébként erre jön még a 45 USD szállítási díj.) Bár a mellényt diéta és edzés mellett is lehet használni, ha nem tartunk be semmiféle étrendet és sem edzeni, sem mozogni nem járunk, akkor is elérhetjük a kívánt hatást. Legalábbis a reklámja szerint.

Jól hangzik, ugye?

Őszintén szólva szerintem nem. Inkább felejtsük el ezeket a „csodaeszközöket", és figyeljünk oda az étrendünkre, tegyük életünk részévé a rendszeres mozgást! Így sokkal többet tehetünk testi, lelki egészségünk hosszú távú megőrzéséért. A lustaság nem vezet sehova.

Olvasd el!

A sikeres fogyás 10 pontja

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ételek, melyek nagyon sokat tesznek a bélrendszerünkért

Az elmúlt években az emberek egyre tudatossabbá váltak a bélrendszerük mikrobiómájával kapcsolatban, így egyre fontosabbá vált annak egészségének megőrzése is. Most kiderült, hogy ebben nagyon sokat segíthet bizonyos élelmiszerek gyakoribb fogyasztása.