Csúcskategóriás flair show a Mericano GastroBarban

A koktélok és flair showk világában már senkinek nem kell bemutatni a Delpech fivéreket.  Christian 19x-es világbajnok a volt falir bartendering, Rodrigo 16x-os világelső. 

Ők és a Hungary’s Got Talent elődöntőse, az akrobatikus elemekkel megfűszerezett flair bartender show-t prezentáló Buda Julianna mutatta meg tudását a Mericano GastroBarban egy fergeteges éjszaka keretén belül.

A Delpech fivérek éppen útban vannak Olaszországba, ahol több Master Class-t fognak tartani az érdeklődőknek, de előtte még beugrottak Budapest első számú gasztro- és koktélbárjába, hogy támogassák és segítsék Juliannát a felkészülésben, és megmutassák a hazai közönségben, miben is rejlik az akrobatikus bartending művészete. A világbajnokok nem vicceltek, a kezüket és az üvegeket gyakorlatilag alig lehetett követni, olyan sebességgel és profizmussal dobálták őket egymás után. Ők mindketten az amerikai álom megvalósítói, és jelenleg is Las Vegasban és Miamiban élnek és dolgoznak.

A Mericano GastroBar Budapest legfrissebb és igazán egyedi gastro- és koktélbárja, melynek a színes zenei paletta felvonultatása mellett célja, hogy megismertesse a közönséggel az olasz apérokultúrát, hogy munka utáni lazulásképpen bátran koccintson és falatozzon olasz étkeket mindenki a barátaival, mielőtt nekiindul az éjszakának, vagy hazatér. Az olaszok ugyanis tökéletesen tudják, hogyan kell munka után feltöltődni. Nem tudnak csak leülni inni, ők folyamatosan eszegetnek ezt-azt az ital mellé. Ez az apérokultúra, ami Olaszországban már réges rég egy bevett hagyomány, míg nálunk éppen hogy szárnyait bontogatja.

Ennek szellemében nyílt a Sas utcában a Mericano GastroBar, ami az amerikai koktélbárok és az olasz konyha keresztmetszete egy hangulatos és tágas térbe költöztetve, meghintve egy csipet show-val. Enni, inni és élni! Mindezt jól és felszabadultan, tökéletes bor-, koktél- és ételkombinációkkal! Ebben hisznek a tulajdonosok, és ezt a kultúrát viszik végig a mindennapokon!

Egy kis bemutató a világbajnokokról:

Christian Delpech

Rodrigo Delpech

Ez is érdekelhet!

12 szaftos töltött vagy rakott olasz tészta

Hirdetés

Támogatott tartalom

3 őszi kávérecept a nyugodt reggelekhez

Habár a nyár már véget ért, továbbra sem kell lemondanunk a teraszon kávézós, lassan készülődős, kényelmes reggelekről. Az ébredés utáni pillanatokat még szebbé varázsolhatja egy fűszeres cappuccino vagy egy őszi ízvilágú latte. Ehhez mutatunk most három receptet az ősz legtrendibb ízeiből, a Nespresso limitált kiadású Pumpkin Spice Cake és Maple Pecan kávékapszuláiból.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha pénzt spórolnátok a bolti kencéken, készítsétek el McMenemy Márk...

Idén ősszel is igen enyhe az idő, így nyugodtan tervezhetünk nagy sétákat és kirándulásokat a szabadba. A természetjáráshoz pedig szendvics is dukál, hiszen egy mindenféle földi jóval megpakolt szendó remek ebéd lehet egy kirándulós napon. Fontos azonban, hogy laktató és tápláló is legyen - szerencsére Márk pont egy ilyen receptet hozott nektek!

Címlapról ajánljuk

További cikkek