Budai Gourmet:a legínyencebb fesztivál (x)

Aki szereti az ízeket, tiszteli az ételeket, rajong a harmóniáért, és nem riad vissza a szokatlan párosításoktól sem, az látogasson ki a Millenárisra júnuis 7–10. között!

Egy helyen a legjobbak

Kis hazánk nem kevés prémium kategóriás alapanyagát, ételét és borát a hétvégén megtalálhatjátok a Millenárison, ide hozza mindenki tudása legjavát, és finomabbnál finomabb fogásait. Az idei OTP Klub Gourmet Fesztivál legnagyobb újítása, hogy az egyes éttermek társként kaptak egy borászatot, a tökéletes ízkombinációkban így nem lesz hiány. A fesztivál egyik nem titkolt célja, hogy megmutassa a közönségnek, hogyan újítható meg a magyar konyha úgy, hogy közben hű maradjon a hagyományos ízvilághoz, és hogy a látogatók ötleteket kapjanak ennek az újító mozgalomnak a mindennapi életbe való beépítéséhez.

Bőséges kínálat

Nektek milyen gasztronómiai jelenségtől lábad könnybe a szemetek? Az igazi piaci hangulattól, rengeteg kézművestermékkel, vagy a friss sajtoktól omlós pékáru láttán? Esetleg a sztárkonyhák remekbe szabott fogásaitól? A modern magyar konyha cukrászművészeti remekeitől? Netán a zamatos, üde, százféle színben pompázó fehér- és vörösboroktól? Bármelyikre is szavaztok, az OTP Klub Gourmet Fesztiválon minden fellelhető, megkóstolható, és ami a legjobb, hazavihető!

Fesztiválos jókedv

A szervezők minden érkezőt egy pohár pezsgővel köszöntenek. A sok finomság kóstolgatása közben megnézhetjük a legjobb éttermek séfjeinek, ismert bloggereknek és művészeknek a főzőbemutatóit. Különleges programok keretén belül elleshetjük a macaronkészítés fortélyait, megtudhatjuk a baristák kávékészítési titkait, részt vehetünk pacalpárbajon, és megtudhatjuk, ki nyeri az idei amatőr lazacbontó bajnokságot. Délután négytől pedig ismert hazai zenekarok koncertjeit élvezhetjük, hiszen a fesztivál fellépői között ott lesz többek közt a Kiscsillag, a Harcsa Veronika Quartett és a Kerekes Band is. Aki pedig attól tart, hogy a mulatozás alatt lemarad az Eb első meccseiről, annak örömmel jelentjük, hogy a fesztivál alatt kivetítőkön követhetőek a mérkőzések.

Még több információ a OTP Klub Gourmet Fesztiválról itt >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legkedveltebb húsvéti sütemények

Itt a húsvéti szezon a nyakunkon, vele együtt készülhetnek kiskonyhánkban a legkedveltebb húsvéti sütemények is! Tekercsek, mézes krémesek répatorták, egyesüljetek!

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.