Budai Gourmet:a legínyencebb fesztivál (x)

Aki szereti az ízeket, tiszteli az ételeket, rajong a harmóniáért, és nem riad vissza a szokatlan párosításoktól sem, az látogasson ki a Millenárisra júnuis 7–10. között!

Egy helyen a legjobbak

Kis hazánk nem kevés prémium kategóriás alapanyagát, ételét és borát a hétvégén megtalálhatjátok a Millenárison, ide hozza mindenki tudása legjavát, és finomabbnál finomabb fogásait. Az idei OTP Klub Gourmet Fesztivál legnagyobb újítása, hogy az egyes éttermek társként kaptak egy borászatot, a tökéletes ízkombinációkban így nem lesz hiány. A fesztivál egyik nem titkolt célja, hogy megmutassa a közönségnek, hogyan újítható meg a magyar konyha úgy, hogy közben hű maradjon a hagyományos ízvilághoz, és hogy a látogatók ötleteket kapjanak ennek az újító mozgalomnak a mindennapi életbe való beépítéséhez.

Bőséges kínálat

Nektek milyen gasztronómiai jelenségtől lábad könnybe a szemetek? Az igazi piaci hangulattól, rengeteg kézművestermékkel, vagy a friss sajtoktól omlós pékáru láttán? Esetleg a sztárkonyhák remekbe szabott fogásaitól? A modern magyar konyha cukrászművészeti remekeitől? Netán a zamatos, üde, százféle színben pompázó fehér- és vörösboroktól? Bármelyikre is szavaztok, az OTP Klub Gourmet Fesztiválon minden fellelhető, megkóstolható, és ami a legjobb, hazavihető!

Fesztiválos jókedv

A szervezők minden érkezőt egy pohár pezsgővel köszöntenek. A sok finomság kóstolgatása közben megnézhetjük a legjobb éttermek séfjeinek, ismert bloggereknek és művészeknek a főzőbemutatóit. Különleges programok keretén belül elleshetjük a macaronkészítés fortélyait, megtudhatjuk a baristák kávékészítési titkait, részt vehetünk pacalpárbajon, és megtudhatjuk, ki nyeri az idei amatőr lazacbontó bajnokságot. Délután négytől pedig ismert hazai zenekarok koncertjeit élvezhetjük, hiszen a fesztivál fellépői között ott lesz többek közt a Kiscsillag, a Harcsa Veronika Quartett és a Kerekes Band is. Aki pedig attól tart, hogy a mulatozás alatt lemarad az Eb első meccseiről, annak örömmel jelentjük, hogy a fesztivál alatt kivetítőkön követhetőek a mérkőzések.

Még több információ a OTP Klub Gourmet Fesztiválról itt >>

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Ennyivel növekedtek egy év alatt az élelmiszerárak

Részletes beszámolót készített a Központi Statisztikai Hivatal arról, hogyan változtak az árak az elmúlt egy évben. Hétről hétre egyre több helyen olvasható az, milyen ütemben növekednek az élelmiszerárak, most pedig az is kiderült, mennyivel drágább ma ételt vásárolni, mint egy évvel ezelőtt.

Nosalty

További cikkek