Tökmagos sajtos keksz recept

Tökmagos sajtos keksz
Tökmagos sajtos keksz
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Itt a hűvös, mindjárt több ropogtatni való fogy kis családom körében. Ebből az adagból 40 db közepes méretű keksz lett.

hozzávalók / 6 adag

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, tojásmentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
konyha: olasz
adag: 6 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

magos keksz, élesztős keksz, parmezán sajtos keksz
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A langyos vízben elkeverjük az élesztőt, felfuttatjuk, majd összekeverjük a többi alapanyaggal a parmezán kivételével, és megkelesztjük.
  2. Ha több, mint duplájára kelt, kinyújtjuk amennyire csak tudjuk a tökmagtól, pogácsaszaggatóval kiszúrjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, tetejére reszelt parmezánt szórunk.
  3. 200 fokra előmelegített sütőben hőlégkeverésen 15 perc alatt megsütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 39x33 x 2 cm
  • költség: 200 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 10
össznézettség: 18 925
elküldve: 12
receptkönyvben: 440
elkészítve: 15/16
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1815 recept

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

217